Hvordan man kan reducere en filstørrelse i Adobe Acrobat version 4

April 14

PDF-filer har en vis heft til dem, i hvert fald når det kommer til at downloade dem og sende dem over netværk. Der er en håndfuld af tricks og teknikker, der kan bruges til at generere PDF-filerne for at gøre dem mindre, især hvis du manipulere dem i Adobe Acrobat Professional. Korrekt brug af disse teknikker kan virkelig reducere filstørrelser for dine læsere og netværk kunder.

Instruktioner

Teknikker til at bruge, før Generering af PDF

1 Sørg for, at teksten er faktisk tekst. Optisk tegngenkendelse af scannede dokumenter betyder, at der er mere arbejde involveret i at rydde op filerne, men fordi teksten faktisk er gemt som tekst, kan selve dokumentet størrelse falde med en faktor på halvtreds.

2 Reducer antallet og løsning af grafiske elementer i din fil. Hvis PDF-filen ikke er beregnet til udskrifter, reducere DPI (dots per inch) af din grafik fra 300 DPI til 96. Du kan også ønsker at skære ned farvedybden. Hvis den grafik, du putter ind i filen har Photoshop effekt lag eller transparenter, skal du glatte dem inden du lægger dem i PDF, fordi de vil sætte skub filstørrelsen betydeligt uden at tilføje noget til displayet på skærmen.

3 Slet unødvendige hyperlinks, før du genererer PDF-filen. Hyperlinks øger PDF størrelser voldsomt, især i Acrobat 6 og tidligere.

4 Brug formularer kun når det er nødvendigt. Former kan let firedoble størrelsen af ​​en fil, fordi processoren overliggende nødvendig for at køre filen.

Teknikker til at bruge indefra Acrobat

5 Gå til menuen Avanceret og vælg PDF Optimizer; dette vil bringe en dialogboks med flere muligheder, du kan bruge. Mange af de funktioner duplikere ting du kan gøre med programmer før montering PDF; Acrobat muligheder bør kun bruges, hvis du ikke har adgang til kildefilerne bruges til at bygge PDF-filen.

6 Start ved at reducere DPI af filerne; dette er tilgængelig i indstillingen Graphics. Du kan også generelt gøre filer mindre ved at optimere dem til tidligere versioner af PDF-standarden, selvom at optimere dem til noget tidligere end Acrobat 4 er formentlig uklogt.

7 Dernæst skal du se på de scannede sider mulighed, hvis du har dem i dokumentet; sommetider OCR er ikke en mulighed. Der vil være en skyder mellem maksimal kvalitet og mindste dokumentformat; det er værd at eksperimentere med dette for at se, om det vil gavne dig.

8 Reduktion de indlejrede skrifttyper i PDF kan gøres i nogle tilfælde, men ikke alle. Sende en PDF af en journal papir med indlejret skrifttype er formentlig spild, som enhver maskine, der kan læse PDF-filer sandsynligvis har Times New Roman skrifttype installeret. Reduktion skrifttyper til en grafisk layout eller et magasin layout vil sandsynligvis være flere problemer, end det er værd.


relaterede artikler