Sådan Fix Java Fejl for Free

April 29

Java er et programmeringssprog, der anvendes af mange hjemmesider, mobiltelefoner og bærbare medieafspillere til at køre multimediefunktioner. Folk bruger det til at spille spil, chat og se 3D-billeder, for blot at nævne nogle få Java bruger. Det er et gratis program, der installerer og kører nemt på din computer. Det kan dog løbe ind installationsfejl og problemer med displayet. Løs disse Java fejl gratis at bruge nogle enkle trin til fejlfinding og retningslinjer.

Instruktioner

1 Deaktiver eventuelle anti-spyware-programmer, du har kørende, hvis du løber ind i 1721 fejl under installationen. Denne fejl opstår, når en sikkerhed værktøj forstyrrer installationspakken. Deaktivering en anti-spyware program varierer afhængigt af programmet, men kan generelt udføres ved at højreklikke på sikkerhed værktøj ikon på proceslinjen og klikke på "Disable".

2 Slet indholdet i Java "JRE" mappe hvis du løber ind fejlen 25099 installation. Få adgang til denne mappe ved at klikke på knappen Windows "Start", "My Computer" dobbeltklikke på "C:" drev og dobbeltklikke på "Program Files" mappen.

3 Dobbeltklik på "Java" og dobbeltklik på den "JRE" mappe. Slet indholdet i denne mappe. Prøv at installere Java igen (se Resources).

4 Tjek din internetforbindelse, hvis du løber ind i den 403 fejl. Denne fejl oftest opstår, hvis netværket fejler under installationen, og Java mister adgang til download server og stopper i midten af ​​installationen.

5 Download Java offline du kører stadig ind i problemer (se Resources). Kør installationsprogrammet for at installere Java. Luk og relancere din webbrowser, når installationen er færdig.

6 Aktiver Java-konsollen. Gør det ved at klikke på knappen Windows "Start", vælge "Control Panel" og dobbeltklikke på ikonet Java.

7 Klik på fanen "Avanceret" og klik på "+" -tegnet ud for Java Console. Placer en check på "Vis Console" radio -knappen og klik på "Anvend".


relaterede artikler