Sådan konfigureres en USB 2.0 til en RS232 seriel adapter

November 23

Sådan konfigureres en USB 2.0 til en RS232 seriel adapter


USB 2.0 til RS232 seriel adapter er et enkelt kabel designet til at tage en seriel forbindelse (fra hardware såsom en printer eller scanner) og tilslutte den til en USB-forbindelse-port på computeren. Selv gennem enheden er et enkelt kabel, der er et par forskellige konfiguration trin, du skal udføre, før computeren er i stand til at opdage den serielle tilsluttet hardware.

Instruktioner

1 Sæt det serielle kabel til den serielle port på den hardware, du ønsker at tilslutte op til din computer. Spænd små skruer på siden af ​​kablet for at fastgøre kablet forbindelse.

2 Fastgør den modsatte ende af det serielle kabel til den serielle forbindelse port på adapteren.

3 Sæt USB-enden af ​​kablet i en af ​​USB-portene på computeren.

4 Tænd den tilsluttede serielle hardware indsætte derefter driver installations-cd'en til adapterkablet. I et øjeblik vises guiden driverinstallation på skærmen. Klik på "Næste" og derefter acceptere licensaftalen (du er ikke tilladt at installere driveren, før du gør). Klik på "Næste" to gange mere derefter klikke på "Install" for at installere driveren på din computer.

5 Skub den aktuelle installation cd'en og indsætte driver installations-cd'en til den tilsluttede serielle hardware. Når denne installationsguide vises følge de samme prompter og klik på "Install" for at installere driveren til hardwaren. Når installationen er færdig, krogen op og konfiguration for at udstyret er komplet.