Sådan bruges Web 2.0 i klasseværelset

October 19

Sådan bruges Web 2.0 i klasseværelset


Web 2.0 kan løst defineres som enhver teknologi tilgængelig via internettet, der fremmer deling, samarbejde og deltagelse. Fordi de studerende allerede er nedsænket i Web 2.0-teknologier, på deres computere, smartphones, iPods og tablets, ved hjælp af disse teknologier i klasseværelset kan være en effektiv måde at øge deres læring. Fordi eleverne er allerede dygtige til disse teknologier, er det vigtigt for pædagog at omfavne dem. Studerende og andre undervisere kan hjælpe sig selv være mere vidende om de teknologier, der allerede forme den måde, vi adgang til oplysninger.

Instruktioner

1 Udvikle en forståelse af Web 2.0-teknologier, og hvordan andre bruger dem i og uden for klasseværelset for at bidrage til de studerendes uddannelse. Brug disse teknologier dig selv til at udvikle dine færdigheder med dem. Hvis læreren er ubehageligt med en teknologi, er det svært at engagere de studerende med dem.

2 Engager med andre undervisere online, i fora, eller på sociale medier websteder som Twitter og Facebook, at lære af hinanden og samarbejde om ideer. Deltag konferencer vedrørende teknologi og uddannelse når det er muligt at øge din egen viden og teknisk ekspertise.

3 Start en blog. Dette kan gøres gratis på websteder som Blogger.com eller WordPress.com. Skriv lektioner om bloggen og skabe links til websteder med relation til lektionerne. Tilskynd eleverne til at kommentere og diskutere erfaringer på bloggen.

4 Tilskynd eleverne til at bruge sociale medier websteder som Twitter, Facebook eller Google+ til projekter. For eksempel har dem med at lære på første hånd fra folk, der bor i forskellige regioner i verden om aktuelle verdens problemer, geografi eller andre relaterede emner.

5 Slut med andre klasseværelser i verden gennem Web 2.0 teknologier som chat-programmer eller telekonferencer programmer som Skype for at lære og samarbejde med andre. Find en ekspert i et emne, der drøftes, og sørge for en diskussion via Skype i klasseværelset for at give de studerende til at lytte til en ekspert og stille spørgsmål.

6 Har studerende "wiki" hjemmesider, ligesom Wikipedia, til forskningsemner drøftes i klasseværelset. Diskuter fordele og potentielle misinformation af brugergenereret indhold i forhold til hvad der er fundet i lærebogen.


relaterede artikler