Sådan Send Email Brug HTML

October 18

Sådan Send Email Brug HTML


HTML giver de nødvendige for at skabe en online-formular værktøjer. Disse former acceptere data fra en bruger og sende det til serveren til behandling. En almindelig anvendelse af HTML-formular er at sende e-mail. Webdesignere integrere disse HTML-formularer på et websted til at kontrollere de oplysninger en bruger sender og hvordan det er dirigeres. Brugeren typer i en HTML-formular kasse og trykker på en "Send" knappen. Serveren sender derefter teksten som en e-mail. Denne opgave er en hyppig bestanddel af hjemmesider og er let at integrere i et eksisterende site.

Instruktioner

1 Bekræft, at din webserver understøtter PHP. Dette værktøj kan integreres med HTML at behandle de fleste email-formularer stede på internettet. Spørg din web hosting udbyder, hvis du har adgang til PHP compiler. Hvis du ikke gør det, skal du opgradere din konto eller søge en anden, som tilbyder PHP. Dette værktøj er allestedsnærværende, og enhver server, der ikke understøtter det vil sandsynligvis ikke tillade HTML email-formularer.

2 Byg, kopiere eller købe en simpel HTML-formular, der anmoder om oplysningerne er nødvendige for at sende en e-mail. Denne formular ville acceptere brugerens navn, hans email adresse, en emnelinje (hvis det ønskes), og kroppen af ​​e-mailen. Mange er til rådighed gratis online (se Referencer). Eller du kan bruge en eksisterende HTML-formular til at behandle PHP og sende e-mail fra den.

3 Opret en ny tekstfil med endelsen ".php". Dette filnavn skal være det samme som filnavnet anvendes i "handling", af HTML formular.

4 Indsæt et PHP script, der håndterer server email opgaver i denne nye tekstfil. Disse scripts er let tilgængelige online gratis (se Referencer). Ofte PHP script og HTML-formular findes som et matchet par at gøre oprettelsen af ​​en HTML e-mail formularen så let som muligt. Den ene linje i denne PHP script, der kræver tilpasning er den del, der indeholder "mail ()" kommando. Den første parameter inde i parentes skal være den e-mailadresse, der skal modtage e-mails fra HTML formular.

5 Upload PHP script og HTML formularen til samme web directory af en hjemmeside.

6 Besøg URL'en til HTML formular. Dette er den web-adresse, hvor siden ligger der indeholder de indtastningsfelter for brugeren at skrive e-mailen.

7 Udfyld HTML-formular og tryk på "Send" knappen. Inden for få sekunder, vil en e-mail ankommer den tilsigtede adresse.


relaterede artikler