Hvordan skal man bruge underdomæner til Parallel Downloads

February 1

Brug underdomæner for parallelle downloads giver dig mulighed for at være vært elementer af dit websted, såsom billeder og videoer på underdomæner. Du kan derefter linke til billederne fra dit primære websted. Dette kan bidrage til at fremskynde indlæsningstiden på dit websted ved at gøre browseren handle, som om de elementer er på forskellige webservere. Det betyder, at browseren vil være i stand til at hente mere end to sideelementer på en gang, fremskynde side indlæsningstid.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til din hjemmeside kontrolpanel URL. Log ind på din hjemmeside kontrolpanel og rulle til Domains sektionen. Klik på ikonet mærket "Underdomæner."

2 Find Opret en Subdomain sektion nær toppen af ​​Subdomains siden. Skriv det navn, du vil underdomænet at have i Subdomæne tekstfeltet. Document Root feltet vil fylde sig automatisk baseret på underdomæne navn. Klik på knappen "Opret" for at oprette underdomæne. Sørg flere underdomæner til at bruge til hosting din side elementer, såsom billeder og videoer.

3 Opdel de elementer, du vil vise på en webside i lige store grupper, der matcher det antal underdomæner, du har oprettet. For eksempel, hvis du har fire subdomæner skabt til parallelle downloads, opdele sideelementer i fire lige store grupper.

4 Åbn din FTP-klient og uploade hver af element grupper til et andet underdomæne. For at uploade dem, trække elementer fra den lokale computer side af FTP-klient til live-webserver side, og slip dem på de relevante subdomæne mappenavne. Vent, mens elementerne upload.

5 Opret din webside for dit primære websted. Tilsæt sideelementer ved at linke til elementet webadresse på underdomæne. For eksempel, tilføje et billede hostes på subdomæne til de vigtigste site side ved at skrive følgende:

<Img src = "http://subdomain1.site.com/image.jpg&quot; />

Erstat "subdomain1" med navnet underdomænet mappen. Erstat "site.com" med dit websted domænenavn. Erstat "image.jpg" med navnet på billedfilen.

6 Upload de vigtigste site side til den vigtigste hjemmeside via FTP-klient. Træk sidens HTML-fil fra den lokale computer side til den levende webserver side, og slip det i webstedets public_html mappe eller en mappe inde i public_html mappen, at uploade den. Vent det at uploade og vise på hjemmesiden med de sideelementer, der fungerer som parallelle downloads fra underdomæner.


relaterede artikler