Hvad er Java Bruges til på en computer?

November 15

Hvad er Java Bruges til på en computer?


Mange web og desktop applikationer bruger Java, selvom som en bruger kan du ikke altid klar over det kører. Når du bruger software og hjemmesider, til arbejde eller personlige funktioner, kan du være at bruge programmer skrevet i Java-sproget. Fordi Java er så udbredt og har så mange ressourcer, der er udviklet til det, Java-programmer dækker en bred vifte af computer bruger, herunder værktøjer til underholdning, information og produktivitet.

Underholdning

På begge pc'er og internettet, Java-programmer levere underholdning. Java er et fælles sprog til at bygge spiloplevelser, med hele spektret af computerspil implementeres ved hjælp af platformen. Udviklere og organisationer også anvende Java til at skabe underholdning software og websites, herunder for at se video, lytte til musik og interagere med hjemmesidens indhold. Underholdning websteder bruger Java på en række måder, såsom modellering og tilslutning til databaser på "back end" samt give brugerinteraktion ved "frontend."

Kontor

Uanset hvad du bruger kontorsoftware til, uanset om forretning eller husholdningsbrug, kan de programmer, du bruger blive skrevet i Java. Java-programmer til kontorbrug omfatter tekstbehandling og regneark. Den open source-system, Open Office, bruger Java og er et populært eksempel på, hvordan fleksible platformen er. En største fordel til Java sproget er, at den er bærbar, hvilket betyder, at udviklere kan skrive Java-programmer gang, og de vil være kompatibel med en række forskellige styresystemer når den eksekveres.

Organisation

Java-programmer giver organisatoriske værktøjer, herunder kalendere, elektronisk kommunikation, såsom e-mail, og endda web-browsing. Der er mange open source Java-programmer for produktivitet, herunder personlige arrangørerne, to-do lister og sind kortlægning værktøjer. Når folk surfe på internettet, ved brug on-line værktøjer til organisation, der er implementeret i Java, Java Runtime Environment installeret på deres computer giver disse funktioner til at fungere.

Databaser

Java tilbyder en række ressourcer til database applikationer; Det er derfor ofte grundlag for en sådan software. Udviklere kan bruge Java til at skabe brugerflader til at oprette forbindelse til datakilder uden at skulle gennemføre disse forbindelser i deres egen kode, som sproget giver færdige ressourcer til det. Java-programmer kan derfor gøre forbindelser til, samt forespørgslen og proces resulterer fra, populære database management systemer over et netværk, herunder Oracle og MySQL.

Programmering

For de fleste brugere, Java er et værktøj, der gør det muligt for software, de bruger til at fungere, men det er stadig relativt fjernt fra deres egen interaktion. For udviklere, Java installation på en computer er imidlertid hvad tillader Java programmering selv, der skal udføres. De vigtigste værktøjer udviklerne bruger til at oprette Java-programmer er inkluderet i Java Development Kit, som omfatter JRE. Der er også mange udviklingsværktøjer til Java, herunder Integrated Development Environments, såsom Eclipse og NetBeans.


relaterede artikler