Sådan installeres apps på en iPad uden iTunes

October 21

Apple iPad tablet-enhed giver brugerne mulighed for at downloade og se bøger, musik, film og programmer, der er i stand til at gøre næsten hvad som helst. Apps er til rådighed gratis eller mod betaling, vises i kategorier og omfatter spil, bøger, underholdning, finans, erhverv, uddannelse og meget mere. Brugere kan hente nye apps til iPad direkte fra iTunes Store. Brugere, der ikke ønsker at downloade apps via iTunes-grænsefladen kan installere programmer fra App Store.

Instruktioner

1 Tryk på den runde knap placeret i nederste forsiden af ​​iPad for at vise startskærmen. Du skal have en internetforbindelse for at installere apps.

2 Tryk på "App Store" ikonet fra startskærmen.

3 Gå til den app valg. Du kan indtaste navnet på den app i "Søg" feltet øverst på skærmen, hvis du kender. Du kan også gennemse apps af kategori, funktioner og pris.

4 Tryk på knappen prisen siden af ​​app valg. Knappen Prisen bliver til en "Installer App" knappen.

5 Tryk på "Installer App" knappen. Du vil være i en "iTunes Password" vinduet.

6 Indtast din iTunes adgangskode i det relevante felt og tryk på "OK" knappen. En gennemsigtig app ikon vises på dit skrivebord med en statuslinje med angivelse af "belastning." Den app bliver fast, når det er færdig med at installere.