Foto Redigering programmer, der kan ændre farven på dine øjne

October 20

Foto Redigering programmer, der kan ændre farven på dine øjne


Den digitale tidsalder har givet os mange vidunderlige muligheder aldrig før set: øjeblikkelig postomdeling til alle steder i verden, adgang til shopping overalt, et netværk for venner, der har strakt dit liv og, ja, mulighed for at ændre øjenfarver i fotos. Faktisk er der flere fotoredigering programmer, der kan udføre denne relativt simple præstation i blotte minutter.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er måske den mest kendte fotoredigeringsprogram program i verden. Blandt mange af sine faglige niveau kapaciteter er evnen til at lade brugerne ændre øjenfarver i fotos. Vælg et billede og zoome ind på øjnene. Brug Elliptical Marquee værktøjet til at markere øjnene. Klik på fanen billedet der klikkes derefter foretage justeringer af Farvetone / mætning niveauer. Det er fra denne menu, som du kan vælge den farve, du ønsker at fuldføre øjet farveskift.

FotoFlexer

FotoFlexer er en nem at bruge software redigering program, der giver billeder skal uploades direkte til FotoFlexer hjemmeside for redigering og downloades efter redigeringen er færdig. FotoFlexer har redigeringsværktøjer der giver mulighed for øje farveændringer ved hjælp af lag, der er tilføjet, og blandes sammen for at skabe nye farver og toner.


relaterede artikler