Sådan Compile Python kode

March 4

Da Python er et fortolket sprog, kan samling af Python kode betyde mange ting, herunder kompilering til byte kode eller omdannelse til et andet sprog. Når du lærer at tage Python kode og kompilere den til en eksekverbar for Windows platforme, kan du oprette en Python program og har Windows-brugere problemfrit køre den.

Instruktioner

Opsætning

1 Opret din Python program eller importere det til Windows-miljøet.

2 Kør din kode i Python tolk og sørg for der er ingen fejl i koden:
c:Python> Python mycode.py

3 Download py2exe win32 compiler fra py2exe hjemmeside (se Resources nedenfor).

4 Gem den downloadede fil på disken.

5 Åbn den downloadede fil, og klik gennem installationsprocessen. Dette bør tage et par sekunder. Installationen vil skabe en py2exe.exe program i dit distutils mappe fordelt med din Python installation, du vil bruge til at skabe den kompileret kode.

Compile Python kode

6 Åbn en ny tekstfil i Notesblok eller din foretrukne editor og gemme det som mysetupfile.py. Denne tekstfil vil fortælle py2exe program, som Python programmer til at konvertere til en exe.

7 Tilføj følgende linjer i teksten fil:
from distutils.core import setup
import py2exe
setup(console=['mycode.py'])

hvor "mycode.py" er navnet på din Python program, du ønsker at kompilere.

8 Kør mysetupfile.py fil gennem py2exe program:
c:\Python> Python mysetupfile.py py2exe

9 Vent, indtil py2exe compiler færdig producere sin produktion. Hvis alt går vel, kan compileren informere dig om de DLL at din Python program er afhængig af, når den er færdig kompilering.

10 Vent til kompilering er færdig. Når det er en mappe kaldet "dist" vil blive oprettet. Indtast mappe efter type:
c:\Python> cd dist

11 Kig i mappen for at se en exe af dit projekt. Test kompilere ved at køre programmet:
c:\Python> mycode.exe

TIPS

  • Frederick Lundh s Kompilering Python webside har en nedtrapning på en række forskellige teknikker og platforme til at kompilere Python (se Resources nedenfor). Du kan finde tips til at kompilere til byte-kode, Mac og Unix-miljøer.
  • Der er en række af Windows populære Python pakker, der kan have fælder, når du forsøger at kompilere. Nogle af disse pakker omfatter wxPython, numpy og pyXML. Hvis du har problemer med eksterne moduler eller pakker, konsultere py2exe hjemmeside (se Resources nedenfor).
  • Udarbejdelsen proces skaber kun en exe-fil, ikke en fuldt installeres pakke. Du skal bruge et værktøj som MSI eller Innosetup at skabe en fuld installationspakken når exe er færdig.

relaterede artikler