Sådan Send onlinemeddelelser Fra Mac til PC

March 20

Sådan Send onlinemeddelelser Fra Mac til PC


Instant messaging har eksisteret i næsten 50 år, selv om tilbage i 1960'erne det blev gjort på en ctss (CTSS). I dag er instant messaging gjort på hjemmecomputere over hele verden. Det er en hurtig og nem måde at sende en besked i realtid og få en simpel svar. Instant messaging mellem en Mac og en PC kan gøres, så længe de begge har den samme software til chatprogram. Der er en masse af instant messaging-klienter, der appellerer til både Mac og PC, fra Skype til Yahoo Messenger.

Instruktioner

1 Download en Mac- og pc-kompatibel instant messaging-software til din Mac eller pc (se afsnittet Ressourcer i denne artikel).

2 Installer Mac- og pc-kompatibel instant messaging-software på din Mac eller pc. Følg installationsvejledningen til dit operativsystem.

3 Åbn Mac- og pc-kompatibel instant messaging-software på din Mac eller pc. Dobbeltklik på programmet for at åbne det. På en Mac, vil programmet være i mappen Programmer på din harddisk. På en pc, vil programmet være i din Program Files mappe på dit C: drev.

4 Opret en ny konto i programmet, hvis du ikke har en i forvejen. Følg vejledningen for at oprette en ny konto i Mac- og pc-kompatibel instant messaging-program.

5 Log ind til Mac- og pc-kompatibel instant messaging-program. Udfyld kontonavn og adgangskode, og tryk din "Log ind".

6 Find dine venner og familie i søgefunktionen for Mac- og pc-kompatibel instant messaging-program. Tilføj dine venner og familie til din liste over kontaktpersoner.

7 Start en onlinemeddelelse med en ven eller et familiemedlem på enten en Mac eller pc. Vælg den person, du ønsker at tale med, og tryk på knappen "Chat".

8 Skriv i tekstfeltet og trykker på "Send". Du er nu instant messaging fra Mac til pc.

TIPS

  • Skype, MSN Messenger, Yahoo Messenger, og AIM ofter Mac og PC support og de er alle gratis.
  • Sørg for, at instant messaging program, du downloader har støtte til både Mac og pc.
  • Begge medlemmer skal være logget på for at instant messaging-program på samme tid at være i stand til onlinemeddelelse fra Mac til pc.