Sådan får GoDaddy Email på en iPhone

May 4

Kom GoDaddy email på din iPhone kan være forvirrende i starten. Men opsætning af GoDaddy email på din iPhone er ikke så hårdt, som man kunne tro. Læs følgende tips til at lære at oprette din iPhone til at modtage GoDaddy email.

Instruktioner

1 Tryk på "Mail", hvis din GoDaddy email konto er det første du indstiller på iPhone. Hvis du har andre e-mail konti, skal du trykke "Indstillinger" og derefter "Mail".

2 Vælg "Tilføj konto" under "Konti".

3 Vælg "Andet", når du bliver bedt om at vælge, hvilken type konto, du vil tilføje. Vælg "POP" på det næste skærmbillede.

4 Indtast dit navn, email-adresse og en beskrivelse af den e-mailadresse, som vil hjælpe dig med at identificere det blandt de andre på din iPhone.

5 Find "Server til indgående post" del af e-mailen sat op. Indtast "pop.secureserver.net" som værtsnavn, hele din e-mail-adresse som "brugernavn" og adgangskoden, der går med den e-mail-konto.

6 Find "Server til udgående post" del af sættet op. Skriv "smtpout.secureserver.net" som værtsnavn, din fulde e-mail-adresse som "brugernavn" og din adgangskode igen.

7 Afslut opsætning af din konto. Kontroller, at det virker ved at sende dig selv en test e-mail.

TIPS

  • Hvis din port skal ændres, skal du bruge "smtpout.secureserver.net:25", "smtpout.secureserver.net:80" eller "smtpout.secureserver.net:3535."
  • Sørg for, at SSL er deaktiveret ved at gå til "Server til udgående post," vælge "Avanceret" og vælge "Fra" under "Indgående Bruger SSL" og "Udgående bruger SSL." Hvis du ikke gør dette kan resultere i problemer med at modtage din email.

relaterede artikler