Sådan fjernes baggrundsstøj fra en WAV

September 19

Sådan fjernes baggrundsstøj fra en WAV


Evnen til at optage lyd bliver hverdagskost i dagens samfund. Flere og flere personlige enheder, såsom PDA'er, mobiltelefoner og bærbare computere, kommer udstyret med en slags optageenhed. Et af de største problemer med optagelse med disse anordninger er baggrundsstøj, der kan ødelægge kvaliteten af ​​lyden. Heldigvis er der mange software muligheder for at hjælpe dig med at fjerne denne støj.

Instruktioner

Brug Audacity

1 Find et par sekunders lyd, som kun indeholder den baggrundsstøj, du vil fjerne, og intet andet. Du kan normalt finde denne lyd i begyndelsen eller slutningen af ​​lydfilen.

2 Find markeringsværktøjet i Audacity værktøjer værktøj bar (det ligner et brev I) og klik på den. Ved hjælp af musen, klik og træk over udvælgelsen af ​​lyd på bølgeform lydfil (WAV), der kun har baggrundsstøjen. Gør brug du kun vælge støjen, og ikke nogen lyde, du ønsker at forblive i filen, når du er færdig.

3 Vælg "Effect" fra den øverste menu, og derefter rulle ned til "Støj Removal."

4 Klik på "Get Noise Profile" knappen på "Noise Removal" værktøj skærm. Det vil bruge den valgte stykke af filen, og forsøge at fjerne så meget af denne støj som muligt.

5 Vælg hele filen. Du kan gøre dette ved at klikke på "Ctrl-A" eller ved at klikke med musen på den venstre side af WAV, under navnet på filen. Vælge hele WAV formular.

6 Gå tilbage og vælg "Effekt / Noise Removal" igen. Du kan ændre indstillingerne, såsom "Noise Reduction" og "Frequency Smoothing" ved hjælp af skyderne. Du kan klikke på knappen "Preview" for at høre forskellene. Når du er tilfreds, klik på "OK" knappen.

Brug af Adobe Audition

7 Vælg en sektion af støj, der er mindst halvt sekund længere.

8 Vælg "Effects" fra den øverste menu, og derefter rulle til "Restaurering" og klik på "Capture Noise Reduction profil."

9 Fremhæv hele WAV fra på hovedskærmen for at fjerne støj fra hele filen.

10 Vælg "Effects / Restaurering / Noise Reduction." Du kan eksperimentere med indstillingerne, indtil du er tilfreds.

11 Gem din fil.

Brug GarageBand '09

12 Importer din fil.

13 Åbn "Track-info Pane." Vælg fanen "Rediger" og klik på "Klik her for at tilføje en effekt" knappen.

14 Vælg "Speech Enhancer" i menuen GarageBand effekter.

15 Vælg din mikrofon type og voice type (mand, kvinde) og niveauet af støjreduktion, du ønsker.

16 Gem og eksportere din fil.