Sådan sammenligne Processorydeevne

September 7

Sådan sammenligne Processorydeevne


Computeren processor eller CPU, er hjertet i enhver computer-system og det første element, at en potentiel køber bør evaluere, når de køber en computer. Dog kan sammenligne processorer være lidt forvirrende for en relativ novice. Start med at evaluere disse vigtige faktorer, når man sammenligner processor ydeevne.

Instruktioner

1 Forskning antallet af kerner, at processoren har. Ved at have mere end én kerne, en processor er væsentlige to eller flere processorer indbygget i en. Alle andre faktorer lige vil en processor med flere kerner har mere klare sig bedre end en med færre kerner. Enkelt, dobbelt og quad core processorer er den mest almindelige (fra 2009).

2 Sammenlign processorens klokfrekvens. Det har traditionelt været den mest almindelige måde at sammenligne CPU'er. Processorer med de højere clock hastigheder (udtrykt i Mhz) proces i et hurtigere tempo.

3 Kig på processor cache hukommelse kapaciteter. Cache hukommelse fremskynder CPU behandling ved at få data fra de seneste operationer og til processoren giver det. Når man sammenligner processorer, jo mere cache-hukommelse, jo bedre.

4 Sammenlign FSB, eller front side bus hastighed, af processorer. Dette er en indikation af, hvor hurtigt CPU'en kan overføre data til og fra hukommelsen controller. Langsom FSB kan betyde CPU venter på dataoverførsler. De FSBs af processorer er udtrykt i mega overførsler per sekund (MT / s), og endnu en gang højere rating, jo bedre.

TIPS

  • Clock hastighed er den nemmeste at forstå og oftest henvist-til statistik i forhold til CPU'er, men andre faktorer skal overvejes, medmindre processorer der sammenlignes, er identiske i alle andre måder.

relaterede artikler