Hvordan at omformatere en PNY USB 2.0 FD

September 10

Hvordan at omformatere en PNY USB 2.0 FD


En PNY USB 2.0 flash drev kan du nemt gemme mange typer af computerdata. Musik, billeder og dokumenter er kun et par eksempler på det store udvalg af indhold, du kan spare. Typisk en PNY flashdrev er nyttigt for sikkerhedskopiering og dataoverførsel. Men hvis du ønsker at slette flash-drev pågældende, kan du gøre det ved hjælp af Microsoft Windows 'proprietære formatering værktøj.

Instruktioner

1 Tilslut din PNY USB-flashdrev til en ledig computer USB-port. Tillad dit system til at detektere flashdrev ved hånden.

2 Klik på "Start" og vælg "Computer". Den PNY flashdrev bør opføres blandt andre fysiske drev tilstedeværende, og er typisk navnet "Flytbar disk". Højreklik sagde drev og tryk på "Format" fra den efterfølgende kontekst menu.

3 Tildel et passende filsystem. Vælg FAT32 metode til drev med en kapacitet på 4 GB eller mere. Ellers skal du vælge FAT-filsystemet.

4 Tildel et navn til din PNY flashdrev i afsnittet "Volume Label".

5 Aktiver "Quick Format" afkrydsningsfelt, hvis du ikke ønsker Windows til at inspicere den for fejl. Ellers orlov sagde option markeret.

6 Klik på "Start" for at initialisere flashdrevet formatering proces. Tillad cirka to til fem minutter, afhængigt af de indstillinger, der tidligere fastsatte.

7 Klik på "Luk" efter proceduren formateringen er færdig.


relaterede artikler