Sådan bruges Linkedin for Promotion

September 13

LinkedIn er et gratis netværk værktøj online, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til kolleger og fagfolk inden for alle områder og geografiske områder. Bruges med omtanke, LinkedIn er også en gratis selvpromovering værktøj, der kan være mere effektiv end annoncer eller flyers. Ved at skabe en målrettet LinkedIn profil, der giver links til dit arbejde og opholder sig aktiv i grupper, der vedrører din branche, kan du bruge LinkedIn til at markedsføre dig selv til potentielle kunder og arbejdsgivere.

Instruktioner

1 Opret en kortfattet, spidse sammenfatning af, hvad du gør, hvordan du gør det, og hvad du kan tilbyde arbejdsgivere eller kunder i din profil sammenfattende sektion. Undgå at spilde plads i dit resumé at fortælle, hvad du har gjort i fortiden. I stedet behandle resumé som en selvstændig reklame, der fortæller andre, hvorfor du er den bedste på dit område.

2 Medtag din e-mail-adresse i din profil tagline. Dit profilnavn og slogan er ofte de første ting andre ser, når du vises i en søgning. Ved at kombinere en morder tagline med dine kontaktoplysninger, kan du fremme dig selv, mens vise potentielle kunder eller arbejdsgivere nøjagtigt, hvordan man kontakte dig.

3 Deltag grupper er relevante for dit område, og stræber efter at bidrage til disse grupper. Deltagelse i en gruppe i dit område udsætter dig og din profil til ligesindede arbejdstagere og arbejdsgivere. Opholder aktiv i en gruppe gør folk opmærksomme, og mere sandsynligt, at klikke på din profil.

4 Link til din blog, din hjemmeside og online-kilder af dit arbejde. Når nogen har klikket på din profil, du ønsker at gøre det så nemt som muligt for ham at finde gode eksempler på, hvad du gør. Det er gratis reklame for dig og dit arbejde, der strømliner processen med at møde en potentiel kunde eller arbejdsgiver.

5 Anmode så mange anbefalinger som du kan. LinkedIn anbefalinger kan slå hovedet af besøgende på din profil. Positive påtegninger af dit arbejde vil vise potentielle købere og arbejdsgivere, at du er pålidelig og dygtig. Spørg kolleger på hver tidligere job position, du har noteret på LinkedIn til at give dig en anbefaling. Du kan øge dine chancer for at få anbefalinger fra kolleger, sende dem anbefaling anmodninger og fortælle dem, at hvis de skriver du en påtegning, kan du skrive dem én til gengæld.