Sådan bruges Seam med Firefox

February 9

Den Seam Framework er en open-source platform til udvikling Java-programmer for internettet, der integrerer Asynchronous JavaScript og XML, Java Persistens og Java Server Faces teknologier. Applikationer er oprettet med Seam Framework køre fra enhver browser, herunder Firefox, når Java Plugin er aktiveret. Som standard bør JBoss Seam Framework arbejde med Mozilla Firefox browseren, når serveren er indsat. Hvis den ikke gør det, kan du tage et par skridt til at sikre, at det gør det næste gang du starter browseren.

Instruktioner

1 Start Firefox-browseren, klik derefter på knappen "Firefox" i øverste venstre hjørne af vinduet og vælg Add-Ons mulighed. Gå til Plugins panelet, og klik derefter på Java Platform plugin og klik på knappen "Aktiver". Hvis det allerede er aktiveret, skal du klikke på "Disable" knappen og vent et øjeblik, før du aktiverer det igen.

2 Luk Firefox-browseren til at opdatere indstillingerne, men vente med at åbne den før efter at udføre et par mere vigtige opgaver.

3 Genstart webserveren hvorfra du kører Seam Framework og applikationer. Rammerne løber fra en af ​​følgende servere: JBoss Application Server, IBM WebSphere, BEA WebLogic, Oracle OCI4J og Apache Tomcat.

4 Start browseren Firefox efter genstart webserveren. Skriv følgende adresse i det øverste adressefeltet:

http: // localhost: 8080 / JBoss-søm /

5 Vedhæft ansøgningen sub-mappe til slutningen af ​​http: // localhost: 8080 / JBoss-søm / adresse inden du trykker på tasten "Enter" på tastaturet. Ansøgningen vil lancere med succes.