Jeg Erstattet blækket på min Dell P703w & nu er det udskriver tomme sider

September 8

Dell P703w er en alt-i-én fotoprinter, der kommer med en indbygget scanner og kræver brug af både sort og farve patroner. Selv udskiftning af blækpatronerne på den P703w printeren er forholdsvis ligetil, kan nogle brugere finder, at P703w udskriver tomme sider efter at de udskifter blæk. Der er fem primære årsager til, hvorfor det kan forekomme, og ved fejlfinding gennem hver årsag, kan den tomme side problemet typisk løses.

blæk Tape

Nye blækpatroner til Dell P703w-printer er gemt i plast pakker med et stykke tape, der dækker den blottede del af patronen. Når blækket tapen ikke er fjernet, kan blækket ikke gå fra patronen til P703w, hvilket resulterer i blanke sider, der udskrives. Indimellem kan brugeren fjerne tapen blot for at opdage, at nogle af tapen er stadig på patronen. De fleste brugere finder, at kontrollere hver patron for at sikre, at al tapen er fjernet er løsningen på den tomme side problem.

driver korruption

Som med andre enheder, Dell P703w printeren er afhængig af en software driver for at virke korrekt med computeren. Denne driver er specifikt for den bestemte version af operativsystemet, der er installeret på computeren. Hvis føreren bliver beskadiget eller er uforenelig med operativsystemet på computeren, kan det medføre, at P703w funktionsfejl ved at udskrive blanke sider. Mange brugere, der oplever problemer med P703w udskrivning tomme sider finder, at besøge Dells support side og installere den korrekte P703w driver til deres computer løser dette problem.

Vedligeholdelse af printer

Selvom P703w kan vare lang tid, hvis korrekt plejes, kan de fleste brugere glemmer at gøre regelmæssig vedligeholdelse af printeren på P703w. Hvis P703w ikke modtager vedligeholdelse, at det kræver, kan printeren stoppe udskrivningen sider helt eller, mere almindeligt, kan det udskrive blanke sider, selvom nye blæk er installeret. Brugere med dette problem finder ofte, at køre Dells printer-vedligeholdelsesprogram til rensning af printhovedet af P703w løser tomme sider problemet.

Andre almindelige årsager

Der er to andre almindelige årsager til en Dell P703w printer, der udskriver blanke sider trods frisk blæk installeret. Selv om det ikke er almindeligt, kan printerens nye blækpatroner både være defekt, som kan medføre, at printeren til at udskrive blanke sider. Udskiftning af blækpatronerne løser typisk dette spørgsmål. Desuden kan selve printeren være defekt. Selv med vedligeholdelse, kan printer hardware stadig nedbrydes over tid. Hvis printeren stadig er i garanti, vil Dell fastsætte eller udskifte printeren. Ellers kan det være nødvendigt at købe en ny printer.