Hvordan opretter jeg forbindelse mellem Excel regneark?

March 30

Når du arbejder med mere end én Excel-regneark, kan det være svært - for ikke at nævne en masse arbejde - for at holde data i forskellige ark i overensstemmelse med hinanden. Hvis du opdaterer et felt i en Excel-regneark, kan din første reaktion være at gå opdatere de tilsvarende felter i dine andre regneark. Du kan undgå alt dette besvær ved at skabe forbindelser mellem specifikke felter i to projektmapper; med cross-ark links, ajourføring kilden regnearket automatisk opdaterer tilsvarende forbundne felter i din anden regneark.

Instruktioner

1 Åbne to regneark, du vil linke.

2 Marker den eller de celler i din primære regneark, du vil linke mellem de to regneark. Den primære, eller kilde, regneark er den, hvor du vil aktivt ændre data. Tryk på "Ctrl-C" for at kopiere den eller de celler pågældende.

3 Skift til den sekundære regneark. Fremhæv celle eller gruppe af celler, som du vil linke til den eller de celler, du valgte i din kilde regneark. Højreklik i det markerede afsnit for at åbne en liste med valgmuligheder.

4 Hold markøren over den "Indsæt speciel" valgmulighed fra listen, der vises. Du bør se en række forskellige ikoner under flere overskrifter, herunder "Indsæt", "Indsæt værdier" og "Andre Sæt ind Indstillinger."

5 Klik på ikonet - placeret i afsnittet "Andre Sæt ind Options" - der ligner en clipboard med flere led i en kæde. For at være sikker på at du har den rigtige ikon, holde musen over det et øjeblik; ordene "Indsæt Link" skal vises. Du har nu skabt en sammenhæng mellem disse celler og de celler, du valgte i kilden regneark.


relaterede artikler