Sådan bruges Kalender programmer på en Mac

March 28

Mac OS X-operativsystemet indeholder kalenderprogram iCal. I iCal, du oprette separate kalendere for de forskellige aspekter af dit liv. Den farvekodning tildelt de forskellige kalendere hjælper med at holde din tidsplan visuelt organiseret. ICal indeholder også en kørende "To-Do" liste til sporing vigtige opgaver, indtil du har fuldført dem.

Instruktioner

1 Gå til "Programmer" mappen og dobbeltklik på iCal ikon.

2 Vis iCal dag for dag, uge ​​eller måned ved hjælp af fanerne øverst i vinduet. Du kan ændre visningen til enhver tid.

3 Tilpas dine kalendere i menuen i venstre side af vinduet. Som standard er der to kalendere: "Home" og "Arbejde". Tilføj en ny kalender med ctrl-klikke i "Kalendere" område og vælge "Ny kalender." Ændre navnet og farven på kalenderen ved ctrl-klikke på den nye kalender og vælge "Get Info".

4 Planlæg en begivenhed ved at klikke på en kalender for at vælge det. Gå til hovedoversigten vinduet og klik på tid og dato, hvor du ønsker at planlægge begivenheden. Træk nedad for at justere tiden for begivenheden. Du kan ændre tidsrammen for begivenheden ved hjælp af dobbeltrettede pil i toppen og bunden af ​​begivenheden. Du kan flytte begivenheden ved at trække den.

5 Dobbeltklik på begivenheden, og tryk på "Rediger" for at indtaste oplysninger om begivenheden. Skriv et navn til begivenheden i tekstfeltet øverst i vinduet. Indtast en placering, hvis det ønskes, ved at klikke ud for "Location". Vælg hvis begivenheden gentages. Juster alarm, hvis du vil have en påmindelse for hændelsen. Tilføj noter i bunden af ​​vinduet, hvis det ønskes. Tryk på "Done" til at forlade redigeringsvinduet.

6 Klik på ikonet thumbtack i nederste højre hjørne af vinduet til et element til et kørende "To-Do" liste. Vælg den relevante kalender i menuen i venstre side af vinduet. Ctrl-klik i "To-Do" område og vælg "Ny To-Do". Indtast et navn for elementet, og klik på ikonet til højre for navnet for at angive prioriteten for elementet. Indstil en forfaldsdato og alarm for elementet ved ctrl-klikke på det og vælge "Get Info".


relaterede artikler