Sådan Gør Internet Explorer 7 Run Like Internet Explorer 6

October 4

Sådan Gør Internet Explorer 7 Run Like Internet Explorer 6


Internet Explorer 7 har efterladt nogle brugere utilfredse med ændringerne fra den tidligere version, Internet Explorer 6. Nogle hjemmesider oprettet før Internet Explorer 7 ikke længere arbejde i den nye browser-version. Der er tricks omkring begge disse problemer.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen for at åbne menuen og klikke på "Denne computer". Klik på "C :," "Windows" og derefter "IE7." Højreklik på "iexplore.exe" fil og klik på "Send til desktop." Dette vil skabe en genvej af filen på skrivebordet.

2 Dobbeltklik på den nye genvej til at starte Internet Explorer. Internet Explorer vil nu se ud og fungere som Internet Explorer version 6. Det sker, fordi dit program er nu adgang til en ældre version af programmet, der blev bakket op i "IE7" mappe. Denne ændring er for det meste æstetisk og det stadig fungerer muligvis ikke korrekt på websteder, der kræver version 6 eller tidligere.

3 Besøg Forbedre IE stedet (se Resources) for at få adgang til ældre hjemmesider, der ikke fungerer i Internet Explorer 7. Klik på linket "Internet Explorer 6" for at begynde at downloade Internet Explorer 6 registreringsdatabasen patch. Dette vil ændre registreringsdatabasen på en sådan måde, at hver hjemmeside vil fungere som hvis du kører Internet Explorer 6 på en Windows XP-maskine. Dette er nyttigt i tilfælde et websted blokerer Internet Explorer 7 eller Windows Vista. En download vindue vil poppe op efter du klikker på linket.

4 Klik på "Gem fil" på download vinduet for at foretage ændringerne. Genstart computeren. Åbn Internet Explorer, og få adgang til de websteder, der kræver udgave 6. For at ændre din computer tilbage, besøge Forbedre IE webstedet igen og klik på "Fortryd User-Agent registreringsdatabasen beslutninger." Klik på "Gem fil" for at indstille din computer tilbage til sin oprindelige tilstand.


relaterede artikler