Sådan Design en Vintage tapet med Illustrator

May 8

Sådan Design en Vintage tapet med Illustrator


Moderne tapet er ofte abstrakt i udseende, men ældre vintage designs ofte funktionen genstande fra naturen, med en af ​​de mest almindelige er blomster. Mens mange mennesker vælger tapet de vil bruge fra et katalog eller en butik, kan du lave dit eget unikke design. Opret en brugerdefineret, vintage udseende tapet design ved hjælp af en vektorgrafik program som Adobe Illustrator til at udføre opgaven.

Instruktioner

1 Skitser en blomst design på papir. Det bør være "tileable", hvilket betyder, at kopier af billedet kan blive stablet side til side eller over og under hinanden uden at vise en søm.

2 Start Illustrator. I den dialogboks, der vises, skal du indtaste bredde og højde. Check med trykning selskab for deres krav. Ændre "Raster Effects" til "Høj" og klik på "OK".

3 Vælg "Pen" værktøj fra værktøjskassen til venstre. Gå til "Fyld" valgmulighed i toppen og vælg den farve, du vil bruge. For eksempel, hvis du tegner stilken af ​​en blomst, kan du bruge en mørk grøn.

4 Tilføj punkter og linjer med pennen værktøj til at definere formen. Træk med musen for at justere kurven af ​​linjerne. For eksempel, for en stilk kan du bruge fire punkter for at definere enderne og flere til at skabe formen.

5 Gå til "Lag" panel og klik på "Nyt lag" -knappen. Nu Gentag trin 3 til 4 for at skabe et andet element af dit design, såsom blomsterblade eller blade. Fortsæt denne proces med at tilføje nye elementer, indtil du har afsluttet dit design.

6 Vælg "File" i menuen og vælg "Gem". I dialogen, gøre filtypen JPEG, navngive din fil, og klik på "Gem".