Google Earth & Internet Mapping service Fordele

May 16

Google Earth & Internet Mapping service Fordele


I de seneste årtier inden for online kortlægning er vokset eksponentielt, fra et par rå kortlægning tjenester til flere populære sites, der tilbyder en bred vifte af detaljerede oplysninger og specielle funktioner. Web-virksomheder som Google, Yahoo og Bing alle tilbyder korttjenester. Mens Internet kortlægning tjenester ikke kan erstatte papirkopier i enhver kapacitet, har de flere forskellige fordele.

Ruter

Mens traditionelle kort liste destinationer og gader, en Internet mapping service er i stand til at beregne ruter mellem destinationer langt mere effektivt. Dette skyldes, at Internet kortlægning tjenester kan tage hensyn til faktorer som hastighedsgrænser og trafikmønstre i stedet for bare afstand. Brugere kan også ændre onlinekort at omfatte flere destinationer eller for at undgå en bestemt vej, eller endda en hel klasse af veje såsom motorveje eller betalingsveje. Nogle Internet korttjenester tyder også alternative ruter, at bilister kan bruge i en nødsituation eller for at undgå trafik.

Interessepunkter

Internet kortlægning tjenester kombinerer også det virtuelle kort med yderligere oplysninger, herunder navne og adresser på seværdigheder. Disse kort er søgbare, så brugerne kan se om restauranter, virksomheder, institutioner eller hoteller efter navn eller ved at søge efter en kategori. Udover at vise adresser og rejse instruktioner, kan Internet kortlægning tjenester også linke til anmeldelser eller eksterne websites til at give endnu mere information.

Satellit Views

De fleste større Internet kortlægning tjenester tilbyder en satellit udsigt ud over en standard, todimensionalt kortvisning. Dette har den fordel at give en idé om hvad en bestemt destination ser ud, størrelsen af ​​en bygning eller bredden af ​​en vejbane. Brugere kan også studere en satellit billede af deres bestemmelsessted for at finde parkeringspladser og placere destinationen i forhold til andre kendte seværdigheder i området. synspunkter Satellit kan også være nyttigt at pædagoger i at beskrive geografi en region, sporing vejrmønstre eller viser virkninger eller byspredning.

Street Views

Endelig Internet kortlægning tjenester som Google Maps tilbyder tredimensionelle gade visninger, som brugerne kan få adgang til ved at klikke på et punkt på online kort. Dette gør det muligt at finde en destination, som det vil blive vist, når du nærmer den i en bil eller til fods. Street View kort kan også hjælpe med fastlæggelse af egenskaber af en bestemt kvarter, som når de indsættes i fast ejendom reklamer.


relaterede artikler