Hvordan opretter jeg Ventrilo bag en router?

September 10

Hvordan opretter jeg Ventrilo bag en router?


Ventrilo er et robust stykke VoIP (Voice Over Internet Protocol) software, der giver mulighed for verbal og tekstbaseret kommunikation mellem store grupper af mennesker online. Men på grund af de sikkerhedsmæssige risici forbundet med at forbinde til andre mennesker via internettet, hvis du opretter forbindelse via en router, kan du finde, at du er i stand til at deltage i visse Ventrilo servere.

Tilslutning Gennem Ventrilo

Ventrilo fungerer ved at tilslutte computeren til et Ventrilo server, som derefter ruter kommunikationsdata mellem dig og dine kammerater. Denne måde, Ventrilo sikrer bredere kompatibilitet mellem dig og andre. For at tilslutte, alt hvad du behøver, er serverens IP-adresse (som fortæller computeren, hvor du kan finde serveren på internettet), adgangskode (hvis det har et) og portnummer. Sommetider dog, selv når du har den information du behøver, kan du stadig opleve, at du ikke kan oprette forbindelse.

Ofte er det fordi din router blokerer forbindelsen. Grunden til dette er, at hver udgående og indgående forbindelse mellem din computer og en anden håndteres gennem det, der kaldes en "port". Havne er i stand til at blive åbnet eller lukket med en router, for at moderere hvilke forbindelser det giver, og øge sikkerheden , men især i tilfælde af setups rettet mod strammere sikkerhed, det kan betyde, at programmer som Ventrilo vil løbe ind i en spærret port og vil være ude af stand til at forbinde. Løsningen på dette kaldes "port forwarding".

Viderestilling Porte

I tilfælde af Ventrilo, standard port, du har brug for åbne er port 3784. For de fleste servere, åbne denne port vil give dig mulighed for at tilslutte, men som individuelle servere har mulighed for at indstille en alternativ port til at tilslutte igennem, kan du nødt til at åbne forskellige porte for hver enkelt server, du vil oprette forbindelse til. De specifikke skridt til at gøre port forwarding variere, afhængigt af hvad router, du bruger.

Heldigvis er der en omfattende guide til, hvordan du gør dette (se Resources afsnit). Derudover kan du også ønsker at åbne de relevante porte i din firewall, hvis Windows administrerer din firewall, som er standardindstillingen (se Resources afsnit).


relaterede artikler