Sådan åbnes vedhæftede PDF-filer i Mozilla Thunderbird

September 11

Sådan åbnes vedhæftede PDF-filer i Mozilla Thunderbird


Mozilla Thunderbird er en gratis e-mail program udgivet i 2004. Mozilla-projektet blev lanceret i 1998 for at udnytte de talenter af enkeltpersoner og grupper dedikeret på at skabe innovative software. Thunderbird kan hente på Windows, Linux og Mac OS X-operativsystemer. Dine korrespondenter kan vedhæfte Portable Document Format (PDF) filer til deres budskaber. Som du tjekke din Thunderbird indbakke, åbne PDF-filen med et andet program til at gøre indholdet læsbar.

Instruktioner

1 Åbn din Mozilla Thunderbird e-mail indbakke.

2 Klik på en besked i indbakken. Det gule papirclips symbol viser en vedhæftet fil til at åbne. Beskeden åbnes i et lavere panel.

3 Klik på PDF-titel, der vises nederst på skærmen beskeden. Denne titel er placeret til højre for "en vedhæftet fil." Dette afsnit viser gult papir-klip symbol. Den "Åbning [.pdf]" dialogboks åbnes.

4 Klik på alternativknappen for "Åbn med." Klik på knappen "Gennemse", og klik for at vælge et program, der er anført i "Send dette element for". For eksempel, "Adobe Reader".

5 Klik på "OK". "Åbning [.pdf]" dialogboksen lukkes. Den vedhæftede PDF-fil åbner i et nyt vindue i det program, du har valgt.

TIPS

  • Hvis du vil gemme denne PDF vedhæftet fil i stedet for blot at åbne den ved at klikke på "Gem" knappen nederst på skærmen beskeden. Den "Gem" knappen ved siden af ​​den grå pil.

relaterede artikler