Sådan Fix en computer med Windows XP, der vil ikke starte

September 11

Sådan Fix en computer med Windows XP, der vil ikke starte


Windows XP er en ret stabil og sikker styresystem, men fejl og andre problemer vil forekomme fra tid til anden. Desværre kan nogle af disse fejl beskadige eller korrupte vigtige systemfiler og kan føre til Windows XP ikke starte op korrekt op. Du kan reparere din Windows XP-installation ved hjælp af en proces, der kaldes en "reparation installere," overskrive de beskadigede systemfiler med nye versioner fra din Windows XP-installation disk. Reparationen installationsprocessen tager cirka en time, selv om en stor del af denne gang ikke vil kræve nogen input fra dig.

Instruktioner

1 Start computeren og læg Windows XP-installation disk den i drevet. Hvis computeren går ned, når du forsøger at starte, lad den genstarte; ellers, genstart computeren manuelt.

2 Tryk på en tast for at starte fra Windows XP-cd'en, hvis du bliver bedt om at gøre det, når computeren forsøger at starte igen. Hvis du ikke bliver bedt om at starte fra cd'en, skal du genstarte computeren igen, og tryk den angivne tast på den oprindelige BIOS skærmen for at få adgang til "Boot Order" eller menuen "Boot Sequence". Vælg CD eller DVD-drev, som indeholder Windows XP-installations-cd'en, tryk derefter på en tast, når du bliver bedt om at starte fra disken.

3 Tryk på tasten "Enter" på det oprindelige Windows XP velkommen skærmen og trykke på "Enter" igen for at begynde at oprette Windows XP. Tryk ikke på tasten angivet at starte "Recovery Console", som Windows XP Genoprettelseskonsol den ikke bruges til at reparere beskadigede XP-installationer.

4 Accepter brugeraftale og vente, mens installationsprogrammet scanner din harddisk.

5 Tryk på "R" tasten, når Windows XP installationsprogrammet den lister den installerede version af XP, som det opdaget at starte installationen reparation. Hvis du har mere end én version af Windows XP installeret, skal du sørge for, at den korrekte version er angivet, før du trykker "R."

6 Vent, mens Windows XP Installation kopierer filer til harddisken og begynder installationen. Installationen vil tage 45 minutter eller længere, afhængigt af hastigheden på din computer, i hvilket tidsrum alle Windows XP-systemfilerne vil blive overskrevet.

7 Bekræft brugeroplysninger samt indstillinger for dato og klokkeslæt på computeren, og indtast din Windows XP-produkt nøgle, når du bliver bedt om. Lad operativsystemet til at oprette forbindelse til Microsoft godkendelsesservere at aktivere sig selv.

8 Geninstaller eventuelle hardwaredrivere og XP Service Packs, som du tidligere havde installeret, som din kopi af Windows XP vil have vendt tilbage til den grundlæggende installation, du havde, da den først blev installeret.