Sådan tilslutte din bærbare computer til dit TV med S-Video kabler

October 31

Sådan tilslutte din bærbare computer til dit TV med S-Video kabler


Så meget gratis video indhold er tilgængeligt online, men ser det på en lille bærbar skærm eller en lille computerskærm er forfærdeligt. Ved at forbinde din bærbare eller stationære computer til dit TV med et S-Video-kabel, kan du nyde god billedkvalitet og gratis indhold! Denne tutorial virker for Windows-baserede bærbare computere, der kører Windows XP eller Vista KUN.

Instruktioner

1 Kontroller at se, hvor mange stifter din S-Video udgang og indgange har. 4-polet, 7-polet, og 9-polet er alle muligheder. Gode ​​nyheder! 4-pin S-Video kabler (som det ses i ovenstående billede) arbejder i alle S-Video ind- og udgange! S-video-forretningen er altid kvindelig, og kablet vil være samme i hver ende.

2 Tænd for fjernsynet og laptop. Sørg for, at tv'et er indstillet til den korrekte AV-indgang til din S-Video-kabel.

3 Sæt S-Video-kabel til dit TV, så ind i din bærbare computer.

4 Din computer skal overtage på dette tidspunkt, men hvis det ikke skal du være i stand til at trykke på tasten Function og F5-tasten (på samme tid), og vælg dit TV som din vigtigste skærm.

5 Afhængigt af grafikkortet, at du har og skærmdrivere, skal du måske justere skærmopløsningen på din bærbare computer eller dit tv.

For at justere skærmopløsningen på din bærbare computer, tilbage til skrivebordet og højreklik, og vælg derefter "Egenskaber" i den dialogboks, der åbnes. Den "Egenskaber for skærm" vinduet vil nu være åbent, skal du klikke på fanen "Indstillinger" og justere skærmopløsningen der.

TIPS

  • Ældre tv og bærbare computere kan ikke have S-Video udgange. Nogle nyere bærbare computere og TV har kun HDMI eller DVI-forbindelser.
  • For lyd, få en hovedtelefonstik, der deler sig i RCA lydudgange, og så du kan tilslutte din bærbare computer til dit TV eller audio system for at få lyd.
  • Denne proces er til Windows-baserede bærbare computere, der kører XP eller Vista kun.

relaterede artikler