Sådan kopieres en musik-cd til MacBook Pro

November 4

Sådan kopieres en musik-cd til MacBook Pro


MacBook Pro er en del af linjen af ​​bærbare computere fra Apple. En fordel ved at købe en Apple computer er, at iTunes er forudinstalleret på alle Mac-computere. ITunes er et gratis program fra Apple, som giver dig mulighed for at styre og afspille al digital musik gemt på din Mac. Desuden iTunes gør det nemt at føje musik til dit bibliotek ved at købe yderligere sange online eller importere musik fra din egen cd-samling.

Instruktioner

1 Klik på "iTunes" ikonet i din dock. Dokken er listen over applikationer og mappeikoner placeret langs bunden af ​​skærmen på MacBook Pro.

2 Sæt musik-cd, du ønsker at kopiere i cd / dvd-drevet på din MacBook Pro.

3 Find musik-cd'en i venstre side af programvinduet iTunes. Navnet på CD'en vil blive opført under Enheder. Klik på musik-cd'en og sangene vil blive noteret på den højre side af iTunes-vinduet.

4 Vælg de sange, du ønsker at importere til iTunes-biblioteket ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for hver sang titel.

5 Klik på "Importer CD" i nederste højre hjørne af iTunes-vinduet for at begynde at kopiere musik-cd til iTunes-biblioteket. Når import er færdig, skubbe cd'en ved at klikke på "Skub ud" ikonet placeret ved siden af ​​CD-navn i iTunes-vinduet.

TIPS

  • Klik på knappen "Importer indstillinger" i nederste højre hjørne af iTunes-vinduet for at ændre filtypen og lydkvalitet for musikken, der importeres.
  • For at finde en musik fil på din computer, højreklik på navnet spor i dit iTunes-bibliotek, og vælg "Vis i Finder".

relaterede artikler