Sådan Fix Gamle fotos med software

June 21

Sådan Fix Gamle fotos med software


Alle har fundet en kasse med gamle familiebilleder i en kvist eller opbevaringsanlæg og har undrede sig alle de minder, de bringe oversvømmelser tilbage. Mange gange de gamle fotos er krøllede eller falmede, og ikke i bedst af figuren. Gendannelse et gammelt fotografi tager tid og tålmodighed, men det er noget, som en person kan gøre af sig selv. Med en af ​​de mange foto software programmer til rådighed, og lidt tid, kan du rette gamle fotos, så de ser som ny igen.

Instruktioner

1 Vælg et foto, der er relativt let at gendanne at starte. Vælg en, der ikke har brug for ansigtet fast, da det er det sværeste. Reparation tårer ved at tape bagsiden af ​​billedet sammen.

2 Scanning af foto til et digitalt format er det første skridt i genopbygningen. Scan billede med den højest mulige opløsning. Kopier centre og kamera butikker kan gøre dette for dig, hvis du mangler det nødvendige udstyr, og vil sætte den resulterende fil på en tommelfinger drev eller en disk.

3 Find og download fotoredigering software efter eget valg. Der er mange tilgængelige, med mange funktioner. Vælg den, der giver de restaurering programmer, du har brug for. Du behøver ikke at få den højeste ende software til rådighed. Kig efter en, der tilbyder grundlæggende værktøjer og har en opgradering, hvis du beslutter dig for at gøre mere omfattende restaurering i fremtiden.

4 Åbn dit billede i softwaren og inspicere for nødvendige reparationer. Zoom ind så tæt som du kan, for at det område, du ønsker at arbejde på uden forvrængning.

5 Udnyt værktøjet støv eller filtrere at tegne den støvede kornethed, der vises i mange gamle fotos. Ved at klikke på filteret skal vise dig, hvad resultatet vil blive, og du kan klikke så mange gange som nødvendigt, indtil preview viser de resultater, du ønsker.

6 At fastsætte områder af foto, der er beskadigede på grund af folder af tårer, vælge et værktøj ofte gange kaldet en healing eller kloning værktøj, der tillader dig at efterligne de omkringliggende områder. Kopier en del af billedet ved siden af ​​defekt og med børsten fyldt med den ønskede farve reparere fejlbehæftet område. Arbejde et lille område ad gangen, mens der zoomes ind i billedet med en stor forstørrelse. Skift farve du efterligne som du går videre, så du opnår et mere realistisk resultat, blanding, mens du arbejder. Fortsæt denne proces, indtil skamplet forsvinder.

7 Åbn "Histogram" værktøj og tweak indstillingerne, indtil du får det resultat, du kan lide, og gemme.

8 Skærp dit billede med sharpen filter. Brug ikke dette filter, indtil du er helt færdig med alle andre skridt, da det vil forstærke fejl. Klik på filteret, fastsættelse skarpheden af ​​billedet til din tilfredshed. Ofte dette værktøj tager et gammelt foto for langt, og det ser for nye eller skarp. I så fald fortryde filter resultat og gemme dit billede uden skærpe funktion.

9 Gem dit arbejde på computeren til at udskrive, når du vil, eller reparere videre med yderligere, opgraderet software.


relaterede artikler