Sådan installeres Windows XP dual boot

March 15

Dual-boot systemer giver Windows XP-brugere mere fleksibilitet og sikkerhed. Et styresystem kan afsættes til gaming, for eksempel, mens en anden er til brug i mere produktive måder. Den anden boot option giver også mulighed for redundans i tilfælde en af ​​de operativsystemer bliver overflødig. For at installere Windows XP som et sekundært styresystem, først partitionere harddisken.

Instruktioner

1 Åbn "Disk Management" ved at højreklikke på "Denne computer" og vælge "Administrer". Under "Storage", skal du vælge "Diskhåndtering".

2 Højreklik på de vigtigste harddisk volumen og vælg "Shrink". Accepter standard størrelse og klik på "Shrink". Vent, indtil den nye tildelte plads er oprettet.

3 Genstart computeren med en Windows XP-installations-cd i det optiske drev. Vælg at installere Windows XP.

4 Vælg "tildelte plads", når de bliver spurgt, hvor at oprette en partition. Vælg "NTFS" som et filsystem, hvis du bliver bedt om. Fortsæt med XP-installation og genstart når du er færdig.

5 Hent og installer Nemme (se Resources). Åbn Nemme efter installationen.

6 Gå til "Tilføj / fjern poster" og ændre drevet fra "C:" til "E:". Skift typen til "Windows XP" og omdøbe.

7 Gå til "Administrer Bootloader". Check "Geninstaller Vista Bootloader" og vælg "Writer MBR." Genstart, og en boot-menu skal give mulighed for at boote fra XP til Vista.

TIPS

  • Sikkerhedskopiere alle dine systemdata, inden du forsøger at ændre systemets konfiguration.

relaterede artikler