Sådan Fremhæv invitationer automatisk i Outlook

March 20

Microsoft Outlook er almindeligt anvendt til at styre e-mail, selv fra flere konti. Men det giver også en række nyttige organisatoriske værktøjer, til dine e-mails samt dine kontakter og tidsplan. Derudover andre Outlook-brugere er i stand til at sende invitationer til begivenheder, som Outlook så kan holde styr på for arrangøren. Men disse invitationer ofte vild midt rod af en travl indbakke. Heldigvis er det muligt at oprette en regel til Outlook, hvorved invitationer kan automatisk fremhævet.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook.

2 Klik på "Funktioner" øverst på skærmen, vælg derefter "Regler / Alerts" valgmulighed.

3 Vælg "Ny regel" knappen øverst i vinduet, og klik derefter på "Flyt meddelelser med bestemte ord i emnet til en mappe" og klik på knappen "Næste".

4 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​", som er en mødeinvitation eller opdatere" valgmulighed, så sørg for ingen andre felter er markeret, og klik på knappen "Næste".

5 Vælg "flaget budskab med en farvet flag" valgmulighed, så sørg for ingen andre felter er markeret og klik på understreget "farvet flag" tekst i "Trin 2" boksen.

6 Klik på rullemenuen i det nye vindue for at vælge et flag farve for at vise siden invitationer i din indbakke, og klik derefter på "OK" knappen.

7 Klik på "Næste" knappen, og vælg derefter eventuelle undtagelser, som du gerne vil gælde for reglen. Hvis du ikke har brug for at foretage yderligere ændringer af reglen, klik derefter på knappen "Afslut".

TIPS

  • kan oprettes regler Outlook til at udføre en række nyttige opgaver for at forbedre din email organisation. Eksperimenter med de tilgængelige muligheder for at se, hvilke der fungerer bedst for dig.

relaterede artikler