Sådan sammenligne Mini Laptops

September 24

Sådan sammenligne Mini Laptops


Mini bærbare computere tilbyder bærbarhed til en meget lavere pris end deres større kolleger. Når man sammenligner mini laptops, du har brug for at vide, hvordan du kommer til at bruge computeren.

Design

Skærmstørrelser på de fleste mini laptops spænder fra 8,9 inches til 10,2 inches (noget mindre end 8,9 inches vil være for lille, hvis du bruger den til at surfe på internettet eller til tekstbehandling). Tastaturet størrelse på mini laptops er tæt på fuld størrelse bærbare computere, men størrelsen og afstanden mellem tasterne varierer. Kig efter en, der er behageligt for dine hænder, især hvis du bruger den til at tage noter.

Batteri

Mini bærbare computere har mindre batterier end fuld størrelse bærbare computere. De fleste vil have en 3-celle batteri, som varer i omkring 2 til 3 timer. Hvis du bruger din bærbare computer til at registrere noter i klassen, overveje en 6-cellet batteri, der varer omkring 6 timer før genopladning er nødvendig. De programmer, du bruger vil påvirke batteriets levetid.

Operativ system

Mini bærbare computere bruge enten Linux eller Windows-operativsystemer. Linux er billigere, men det understøtter ikke så mange programmer som Windows. Det bedste operativsystem vil afhænge af de programmer, du planlægger at bruge.