Sådan Konverter en Mini DV til DVD Freeware

July 12

MiniDV bånd er små videobånd, der bruges til at optage video med visse typer af digitale kameraer. Hvis du ønsker at brænde den video, du har optaget på en dvd, skal du først nødt til at fange den video til din computer ved hjælp af passende software. Derefter skal du konvertere denne optaget video til et bestemt format til brænding til disk. Mens du kunne bruge hundredvis af dollars på den software, der kræves for at gøre dette, har du også nogle muligheder, der er helt gratis.

Instruktioner

1 Download en freeware program, der kan optage video fra en MiniDV bånd. Tre eksempler på denne type program omfatter Need4 Video Capture, VidShot Capturer og Debut Video Capture Software. (Se "Referencer"). Når du har downloadet softwaren installatør nytte, skal du dobbeltklikke på den for at udføre den. Dette vil installere freeware capture software på din computer.

2 Tilslut digitalkameraet til computeren med et FireWire dataoverførsel kabel. Sørg for, at MiniDV bånd, du ønsker at optage video fra er indsat i kameraet. Kameraet skal være tændt og i "anmeldelse" mode.

3 Åbn freeware video capture software, du har downloadet. Det vil genkende den vedhæftede digitale videokamera. Vælg knappen "Capture" for at begynde at optage video fra MiniDV bånd til din computer.

4 Sæt en tom dvd i dvd-brænderen, der er tilsluttet computeren.

5 Vælg "Brænd en DVD Video" fra "CD / DVD Wizard", der vises på skærmen. Træk den fil, du vundet i "Trin 3" ind i feltet, du ser på skærmen, og klik derefter på "Brænd". Din optaget video vil derefter blive konverteret til det rette format og brændt til DVD.

TIPS

  • Jo længere videoen blive fanget, vil den højere filstørrelse på din computer være. Hvis din video capture filstørrelse overstiger 4,7 GB kapacitet en standard DVD, bliver du nødt til at bruge flere dvd'er til at brænde alle dine klip.

relaterede artikler