Hvordan man laver HTML formularer, der sender svar til din e-mail

July 9

Hjemmesider er en glimrende måde at få oplysninger fra de besøgende. De giver et websted ejer og webstedets publikum til at interagere med hinanden på deres egne tidsplaner. En god online-formular strømliner processen for potentielle kunder til at kontakte en virksomhed eller få hjælp. Og det fjerner behovet for at offentliggøre en e-mailadresse offentligt. Processen med at oprette et fungerende online-formular er relativt kompleks og er bedst egnet til dem med nogle programmering færdigheder. Med lidt tid og fokus, men kan man få en god form, gå.

Instruktioner

1 Kontroller, at web-server, der kører din hjemmeside understøtter et scriptsprog. Den nemmeste og mest almindelige sprog for behandling HTML-formularer er PHP. Hvis din hosting selskab ikke understøtter PHP, ansøge om en web-hosting-konto med en virksomhed, der gør.

2 Beslut præcis, hvilke oplysninger du ønsker fra din web publikum. En web-formular er specifik i sine anmodninger. Om web publikum udfylde en undersøgelse eller dirigere en note til dig via e-mail, vil formularen blive skræddersyet til en bestemt anvendelse.

3 Kopier, downloade eller skriv din egen HTML-formular, der accepterer de data, du ønsker fra dit websted besøgende. HTML kræver en vis erfaring til korrekt format, så den nemmeste metode er at erhverve den form fra en online-kilde. Mange er til rådighed gratis. HTML-formularer alle fungerer på samme, men etiketterne for tekstfelterne varierer afhængigt af ejerens tilpasning. Skift HTML felter, der passer til den nøjagtige indhold du vil vise og hente.

4 Kopier, downloade eller skrive PHP script, der vil behandle HTML-formular og sende dens indhold til din e-mailadresse. En HTML-formular samler blot oplysninger, men serveren skal vide, hvordan man rute dataene. PHP scriptet fortæller server, som e-mail adresse til at sende alle de oplysninger til. Ændre PHP script med din egen e-mail-adresse. Et godt manuskript fra en online ressource vil gøre dette klart.

5 Upload HTML-formular og PHP script til din webserver. De to skal placeres i samme web directory. Bemærk navnet og placeringen af ​​HTML-filen, da dette vil være webadressen på den webside, der viser formen.

TIPS

  • Online former kan generere spam. Hvis uopfordret email strømmer ind gennem din formular, kan du ønsker at købe en opgraderet HTML-formular, der fanger mistænkelige indlæg. De fleste virksomheder tilbyder en gratis HTML-formular, der ikke har denne beskyttelse og en forbedret version købes som muliggør mange nye funktioner.

relaterede artikler