Hvordan man laver en 3D Yin-Yang Med Photoshop CS5

June 6

Hvordan man laver en 3D Yin-Yang Med Photoshop CS5


Den yin-yang symbol har længe repræsenteret modsatrettede men komplementære kræfter, såsom lys og mørke eller godt og ondt. Du har måske et dokument som en annonce eller et grafisk for et websted, som du gerne vil tilføje dette symbol til. Hvis ja, kan du gøre det mere visuelt interessant, hvis du gav det en 3D-kvalitet ved at tilføje dybde. Dette gøres nemt ved hjælp af Photoshop CS5.

Instruktioner

1 Læg yin-yang billede, du vil bruge som grundlag for din 3D-effekt på din computer.

2 Åbn Photoshop CS5. Vælg "File" i menuen og vælg "Åbn". I den dialogboks, der vises, skal du finde og åbne billedet du har lagt.

3 Brug "Pen" værktøj til at placere en række punkter omkring yin-yang symbol, trække som du gør det for at forfine kurverne til at passe til formen. I skaber en cirkulær bane form omkring symbolet som du vil bruge som en markering.

4 Højreklik på den figur, du tegnede og vælg "Make Selection". Vælg "Edit" i menuen og vælg "Kopier". Vælg derefter "Sæt ind i sted."

5 Klik på "FX" knappen i bunden af ​​"Lag" panel og vælg "Facet og prægning." I den dialogboks, der vises, skal du vælge "Inner Bevel" og "Smooth". Gør dybde 300 og størrelsen 24 og klik på "OK." Din symbol har nu 3D-dybde. Gem dit arbejde.


relaterede artikler