Sådan formateres en Raw Flash Drive

January 12

Sådan formateres en Raw Flash Drive


Flytbare lagringsenheder, såsom USB-flashdrev, der normalt sat til filformatet NTFS; et format version, Microsoft Windows-operativsystemer nemt kan læse. Hvis dit drev er blevet ændret til den RAW-filformat, kan du ændre det tilbage til det korrekte format.

Instruktioner

1 Tænd computeren og vent på, at operativsystemet helt lægge op. Indsæt flashdrevet i en hvilken som helst af de åbne USB-portene på din computer. Vent til autoplay vinduet for at åbne. Den vil spørge hvilken handling du ønsker at tage.

2 Luk vinduet Automatisk afspilning uden at vælge nogen af ​​de autoplay muligheder ved at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne. Åbn din computers "Start" menuen ved at klikke på ikonet Windows yderst til højre side af skrivebordet værktøjslinjen.

3 Åbn Kontrolpanel fra menuen "Start" og derefter dobbeltklikke på ikonet mærket "Administrative Tools". Rul ned gennem listen over poster, der vises, og derefter dobbeltklikke på "Computer Management".

4 Sådan formateres en Raw Flash Drive

Vent et andet vindue for at poppe op, der spørger, om du er sikker på du vil fortsætte. Klik på "Fortsæt" knappen. Højreklik på plustegnet placeret til højre for "Storage" overskrift for at få en ny liste med valgmuligheder. Klik på "Diskhåndtering" valgmulighed.

5 Find navnet på din USB-flashdrev i midten panel af vinduet. Højreklik på den og vælg "Format ..." fra den nye menu. Klik på drop down menuen og vælg "NTFS" valgmulighed. Klik på knappen "Format" for at ændre drevet fra RAW-format til NTFS-format.

TIPS

  • Afhængig af størrelsen af ​​USB-flashdrevet, og mængden af ​​data, den besidder, kunne formateringen tage op til en time at gennemføre.
  • Eventuelle filer, mapper eller programmer, som du havde på USB-flashdrevet permanent tabt, når du formatere drevet.

relaterede artikler