Sådan Sync SVN Arkiver

January 15

Subversion er et program, der giver udviklere mulighed for at arbejde på applikationer uden risiko for at overskrive hinandens kode. Når en udvikler ændrer en fil i en Subversion ansøgning, er en ny udgave skabt for at sikre en ordentlig backup. Mens andre produkter, såsom CVS (Client Version Server) oprette individuelle backup revisioner af hver fil, Subversion sikrer hele projektet er i en konsistent tilstand for fremtidige rollbacks. Du kan spejle et helt Subversion projektet ved at bruge "svnsynch" værktøj følger med Subversion.

Instruktioner

1 Åbn en ny kommandoprompt eller terminal. Windows-brugere kan åbne menuen Start og skriv "cmd.exe" for at åbne kommandoprompten.

2 Opret den mappe, Subversion gemmer sit spejl i. Skriv "svnadmin oprette <mappe>" for at oprette en Subversion produkt mappe i det aktuelle bibliotek.

3 Skriv "svnsync init --username <bruger> <host>" uden citationstegn. Udskift <bruger> med det brugernavn, du ønsker at forbinde med og <host> med domænenavnet eller IP-adressen på SVN-serveren. Tryk på "Enter".

4 Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om af Subversion-serveren, og tryk på "Enter". Dit nye Subversion produkt mappe oprettede i trin 2 vil automatisk blive befolket med et spejl af alle filer tilgængelige ved din Subversion konto.


relaterede artikler