Sådan Burn WAV filer til en cd

December 9

Sådan Burn WAV filer til en cd


Du har to muligheder for at brænde en WAV-fil til CD. Du kan gemme filen som data, eller som en lydfil. Lydfiler fylder meget mere plads, men kan læses af de fleste CD-afspillere som den i din bil. Datafiler er mindre, men mange lydsystemer kan ikke læse dem. Den slags du har brug for, afhænger af, hvorfor du ønsker at brænde filerne til din cd. Hvis du ønsker at lytte til filerne fra din computer, derefter brænde dem som lydfiler. Hvis du blot ønsker at flytte filerne til en anden computer, eller sikkerhedskopiere dem, brænde dem som data. Trinene i denne artikel er til Windows-operativsystemet.

Instruktioner

Brænde en datafil

1 Indsæt skrivbar cd i computerens cd-brænder.

2 I mange computere, vil det automatisk få en kasse med muligheder. Hvis det er tilfældet, skal du vælge at "Åbn skrivbar cd-mappe." Hvis ikke, skal du åbne din "Denne computer" ikonet og dobbeltklik på den relevante cd-drev.

3 Åbn vinduet fil, der indeholder din lydfil.

4 Klik og træk de ønskede filer fra din computer fil vindue til vindue for cd-drevet. Du kan vælge flere filer på én gang ved at holde CTRL nede og klikke på de enkelte filer.

5 Klik på "Skriv disse filer til cd" i ruden for cd-drevet. Dette vil åbne en trin-for-trin guiden til at brænde cd'en, i henhold til detaljerne i din computer system.

Brændende en lydfil

6 Indsæt skrivbar cd i computerens cd-brænder.

7 I mange computere, vil det automatisk få en kasse med muligheder. Hvis det er tilfældet, skal du vælge at "Burn en cd med Windows Media Player." Hvis ikke, skal du åbne Windows Media Player i programlisten.

8 Klik på "Burn" fanen i toppen af ​​Windows Media Player-vinduet.

9 Åbn vinduet fil, der indeholder din lydfil.

10 Klik og træk de ønskede filer fra din computer fil vindue til venstre rude i vinduet Windows Media Player den .. Du kan vælge flere filer på én gang ved at holde CTRL nede og klikke på de enkelte filer.

11 Klik på "Start Burn" i øverste venstre hjørne af ruden. Dette vil åbne en guide, der fører dig trin for trin gennem færdiggøre brænde i henhold til den aktuelle version af Windows Media Player.


relaterede artikler