Sådan oprettes Blueprints

January 23

Sådan oprettes Blueprints


Blueprints bruges til at vise detaljerede skemaer for bygge- og landskabspleje projekter. Mest set fra oven, tegninger viser, hvor skal installeres døre, ledninger og andre strukturelle aspekter. Typiske blueprints omfatter stigninger, grundplaner, elektriske layouts og VVS-systemer, i henhold til House Designers hjemmeside. Selvom blueprints kan skabes i hånden, blueprint oprettelsen software gør processen meget hurtigere og mere præcis. Der er mange software programmer til at oprette tegninger, der arbejder for både professionelle og amatører.

Instruktioner

1 Køb og installere Autodesk AutoCAD, premier software til at skabe faglige og detaljerede tegninger. AutoCAD er blevet brugt til at skabe vigtige bygninger for Marriott, Sacramento County og Lessard koncernen i henhold til AutoCAD hjemmeside. Ud over at skabe store tegninger af landskabspleje, kontorbygning og boliger, kan AutoCAD også bruges til at skabe 3D-modeller af tegningerne. Brug softwaren til at visualisere projektet, før du begynde at bygge. AutoCAD er bedst til fremstilling, arkitektur og byggeprojekter.

2 Download og installer Digital Canal SolidBuilder software. Denne software kan bruges til at skabe traditionel 2D, top-view tegninger. Det har også funktioner, der hjælper brugere opretter skalamodeller af deres arbejde 3D. Vælg blueprint stilarter, der præsenterer design med farvede streger på en sort baggrund eller sorte linjer på en hvid baggrund afhængigt af dine visuelle standarder. Det kan endda producere den traditionelle blueprint standard for hvide streger på en blå baggrund. Input en 3D-model i SolidBuilder og programmet vil automatisk oprette en arbejdsgruppe blueprint. Opret grundlæggende grundplaner eller tilføje flere detaljer for nøjagtige tegninger.

3 Køb og installer SmartDraw. Dette blueprint software program leveres med en gratis prøveversion, hvis du ønsker at prøve det, før du køber den. Opret enkle eller detaljerede plantegninger og tegninger, eller oprette omfattende ingeniør og ledningsdiagrammer. Selvom du kan bruge SmartDraw til tegninger, det har mange andre nyttige funktioner samt, herunder tidslinje, flowchart og præsentation skabelse muligheder. Brug SmartDraw til at skabe boliger eller kommercielle landskabspleje projekter fra en visning top-down. Programmet leveres med indbyggede billeder for at gøre tilføje planter, døre og møbler til din blueprint meget hurtigere.

TIPS

  • Sammenlign priser, når du køber blueprint software og husk, at priserne ændrer sig fra år til år.

relaterede artikler