Sådan installeres en CAT5 Connector

November 18

Sådan installeres en CAT5 Connector


De fleste lokale computernetværk køre på Ethernet standard og bruge CAT 5 kabler til at bære signaler. Disse kabler har fire sæt snoede par af ledninger inde i en tung plasthus, og bruge CAT5 stik, også kaldet RJ45 stik, til at linke til computere og routere. Computere forbundet til kablerne bruge et sæt ledninger til at sende og ét sæt til modtagelse. De andre to sæt er reservedele, og medvirke til at reducere interferens. Sørg for at installere CAT5 stik med den korrekte sekvens af ledninger, fordi de afsendende og modtagende ledninger i hver ende skal matche.

Instruktioner

1 Skær CAT5 kabel lige over med bidetang. Skub en boot på kablet og skub det langt nok op kablet, så det ikke vil forstyrre dit arbejde. Brug wire strippere til at fjerne 1,5 inches af den ydre plasthus. Adskil de fire orange, blå, grønne og brune snoede ledninger ved opsno dem, så du ender med et sæt ensfarvede ledninger, og et sæt med striber af samme farve. Hold kablet peger væk fra dig. Arranger ledningerne i rækkefølge, med den stribede orange ledning til venstre efterfulgt af orange, stribet grøn, blå, stribet blå, grøn, stribet brune og brune ledninger.

2 Hold ledningerne flad og i rækkefølge. Hvis CAT5-stikket har en belastning bar, klippe ledningerne i en 45 graders vinkel og indsætte dem i lasten bar en ad gangen. Skub load bar hele vejen op til den plastichus, og klip ledningerne lige over og efterlader 1/4 tomme stikker ud fra belastningen bar. Hvis stikket har ingen belastning bar, hold det op til kablet og ledningerne, derefter skære den brune ledning til den længde, vil nå nøjagtigt til enden af ​​det transparente plast kappe af konnektoren. Skær resten af ​​trådene til den samme længde.

3 Hold kablet peger væk fra dig, med ledningerne flad og den orange stribede ledning til venstre. Hold CAT5 stik med sin låsetap ned og sæt ledningerne i stikket. Sørg for, at ledningerne når til slutningen af ​​deres respektive plast kanaler inde i stikket, og tjek gennem det gennemsigtige plastik, at ledningerne er stadig i den rigtige rækkefølge. Brug CAT5 crimpning værktøj til at krympe ledningerne inde i stikket. Gentag proceduren for den anden ende af CAT5-kabel. Skub ned støvlerne og snap dem på stikkene. Brug CAT5-kabeltester at kontrollere, at alle er gode.

TIPS

  • CAT5 konnektorer er konstrueret til enten strandet eller massive ledere. Køb stikkene passer til dit kabel, fordi den forkerte slags stik kan give tilslutning fejl.