Sådan bruges to Twitter konti på en mobiltelefon

January 12

Sådan bruges to Twitter konti på en mobiltelefon


Twitter grænse 140 tegn er relateret til grænse på 160 tegn pålagt Short Message Service tekstbeskeder. Men mens Twitter oprindeligt var designet til at blive opdateret via SMS besked, tjenesten vil ikke lade dig nemt at opdatere to konti fra samme mobiltelefon, da det lyder dit telefonnummer til at bestemme, hvor de tweets kommer fra. Men ved hjælp af to forskellige måder at få adgang til Twitter fra din telefon, kan du nemt opdatere to konti på én gang. De fleste moderne mobiltelefoner lade dig bruge nogle af eller alle disse muligheder ,.

Tekstbesked

Du kan stadig opdatere en af ​​dine Twitter-konti via sms. Sådan opdaterer Twitter ved tekst, skal du først logge ind på din Twitter-konto fra en computer, skal du indtaste dit mobilnummer og aktivere sms'er funktionen. Når du har gjort dette, kan du opdatere din Twitter-side ved at sende tweets til den relevante korte kode. Fra datoen for offentliggørelse, den passende korte kode for USA-baserede telefoner er 40404.

kvidre Apps

Twitter tilbyder sin egen indfødte app til iOS og Android smartphones, mens de officielle apps er tilgængelige fra tredjeparter på Blackberry, Nokia og Windows Phones. Mens app generelt fungerer bedst med kun én Twitter-konto, kan du bruge den app til én konto og bruge et andet medie til din anden konto. En anden mulighed er at bruge den officielle app til din første konto og hente en tredjepart app til din anden konto.

Webbrowser

Twitter har også en mobil-venlig hjemmeside. Så længe din mobiltelefon har en webbrowser, kan du bruge Twitter mobile site for at få adgang til din konto og sende tweets. I betragtning af at det er relativt nemt at logge ind og ud af Twitter, kan du bruge hjemmesiden til at styre begge konti eller du kan bo logget på med en konto, bruger webstedet sammen med en anden metode til den anden konto.

E-mail

Du kan også sende Twitter via e-mail med freemium Tweetymail service. Når du har oprettet en konto hos Tweetymail, tjenesten videresender e-mails fra din angivne adresse direkte til Twitter. Du kan knytte en e-mailadresse til en Twitter-konto, så hvis du ønsker at sende til to Twitter-konti udelukkende via e-mail, skal du to Tweetymail konti. Den gratis version af tjenesten hætter også hvor mange tweets du kan sende per måned.