Hvordan kan jeg se, om min Compaq er registreret?

January 3

Hvordan kan jeg se, om min Compaq er registreret?


Bestemmelse om din Compaq produkt er registreret, er nogle gange nødvendigt af forskellige årsager. Have det repareret under garanti, eller sælge det til nogen, der så bliver nødt til at registrere det, er nogle af grundene til at finde ud af. Der er ingen måde at fortælle, hvis du har et registreret produkt bare ved at kigge på det, men du kan tage tre skridt til at bidrage til at belyse, om produktet er registreret.

Compaq Fakta

Compaq er navnet mærke af en linje af forbrugerelektronik. De fleste af de enheder, som virksomheden er computere, computer-relaterede periferiudstyr og andre edb-produkter og tilbehør. Hewlett Packard fusionerede med Compaq i 2002. Siden da HP hjemmeside og HP kundeservice håndterer de fleste business vedrørende Compaq produkter. Ved at klikke på en Compaq link omdirigerer dig til et relevant link på HP hjemmeside.

Product List Request

Besøg HP hjemmesidens FAQ side, som ligger på H20366.www2.hp.com/americas/flowPage/default/defaultExperience/en_US/faq.do. Klik på linket "Hvordan kan jeg se alle de produkter, som jeg registrerede?" Klik derefter på "Request Product Listing" linket for at åbne e-mail-formularen med titlen "HP Registrering Feedback til Webmaster." Udfyld formularen med de ønskede oplysninger, herunder produktets navn og modelnummer, samt dit navn og e-mail-adresse. Du vil modtage en bekræftelses e-mail inden for en time med angivelse af HP modtaget din anmodning. Hvis der er nogen Compaq eller HP-produkter, der er registreret i dit navn, vil en liste blive sendt til dig af mærke og model af produktet og datoen for registreringsdatabasen.

Ny registrering

Udfør en "Ny registrering" af produktet. Naviger til HP produktregistrering webside, hvis din Compaq er nyere end 2002, ved at besøge H20366.www2.hp.com/americas/flowPage/registration/index.do?execution=e1s1&cc=US&lang=en. Vælg dit land / sprog fra drop-down menuen. Vælg hovedformålet med det produkt, du søger efter, ved at kontrollere en af ​​følgende muligheder: Den "HP" (Compaq) produkt, du bruger, er enten til personlig brug, for et hjem-baserede virksomhed, for en virksomhed med færre end ni ansatte eller en virksomhed med mere end 10 ansatte. Indtast derefter produktets modelnavn og nummer, findes på kassen eller på forsiden og i bunden af ​​selve produktet. Klik på den grønne knappen "Send". På "Registrer dit produkt" side, udfylde alle ønskede oplysninger, herunder serienummer, købsdato og køb placering. Indtast også dine personlige oplysninger og kontaktoplysninger. Klik på den grønne "Afslut Registration" knappen. Hvis dit produkt allerede er registreret, vil den fortælle dig, så når du klikker på knappen finish. Du kan ikke registrere et produkt to gange. Hvis du ejer en Compaq ældre end 2002, kan systemet ikke har nogen oplysninger om et bestemt produkt.

Kontakt HP Direct

Kontakt HP Customer Service med spørgsmål vedrørende registrering af et Compaq produkt ved at ringe (800) 474-6836 for Hjem og hjemmekontor produkter og (800) 334-5144 for business class produkter. HP har også en system, Instant Messaging (IM) på plads, hvis du foretrækker at tale med en repræsentant over computeren. Du kan også maile HP med spørgsmål ved at besøge kontaktsiden på Welcome.hp.com/country/us/en/wwcontact_us.html og klikke på dit hjemland. I enhver samtale med HP, skal du sørge for at inkludere dine personlige oplysninger og navnet på modellen og antallet af Compaq pågældende produkt. Mens hjemmesiden har meget information til rådighed, er det ikke all-inclusive, og du kan have brug for at ringe.


relaterede artikler