Hvordan man kan reducere Foto filstørrelser i iPhoto

March 26

Når du tager billeder med et digitalt kamera eller mobiltelefon, kan du overføre dem til din Mac med iPhoto, Apples oprindelige foto ledelse ansøgning. De fotofiler kan være flere megabyte i størrelse, afhængig af den opløsning, du brugte til at skyde dem. Du vil måske reducere foto filstørrelser de så de optager mindre plads på din harddisk, eller hvis du hurtigt vil e-maile dem til nogen, der ikke behøver at se dem i fuld opløsning.

Instruktioner

1 Klik på ikonet iPhoto i docken, som ligger i bunden af ​​skærmen, for at starte programmet.

2 Klik på et billede i iPhoto-vinduet.

3 Klik på "File" og derefter klikke på "Export".

4 Klik på "Size" pull-down menuen og vælg "Small", "Medium" eller "Stor", eller vælg "Custom" og derefter indtaste et nummer for at gøre en brugerdefineret størrelse i pixels. Klik på "Kind" pull-down menuen og vælge "JPEG", hvis du ønsker yderligere at justere billedets kvalitet og størrelse, og klik derefter på "JPEG-kvalitet" pull-down menuen og vælg en størrelse fra "Low" til mindst mulige størrelse op til "Maximum".

5 Klik på "Export". En dialogboks vises, beder dig om at navngive filen og vælge en mappe til at gemme den i. Klik på "OK" efter at udpege et navn og en placering til filen. Den iPhoto vil derefter eksportere en mindre version af billedfil.


relaterede artikler