Sådan køber Landscape Garden-Design software til brug i hjemmet

August 17

Sådan køber Landscape Garden-Design software til brug i hjemmet


Et landskab haven design ansøgning til hjemmet eller gør-det-selv designer vil producere designs kun så god som den person, der opretter dem. Mange landskabshave-design software pakker er på markedet. Desværre er de fleste af dem er meget begrænset i omfang og kapaciteter. Gør din forskning, før de køber en. Programmerne i denne anmeldelse er ikke de eneste gode derude, men de bedømme stærkt med mange anmeldere. Hvis du ønsker at designe din egen have, undersøge mulighederne og dine behov, før de køber.

Instruktioner

1 Din Complete Landskab og Have Designer (DVD-ROM) er en af ​​de bedre programmer på markedet til hjemmebrug. Pakken, der kører på Windows XP, omfatter LandDesigner 3D, Foto Have Designer, Have Encyclopedia, Landscape Design Guide og Designer Have Bibliotek. Der er lidt af en skæve kurve, men er en af ​​de lettere at bruge med indbygget fleksibilitet og en masse gode funktioner.

2 Punch! Super Home Suite 3 satser højt og byder på en masse alsidighed. Det er lidt mere kompliceret end nogle andre programmer, og har en noget begrænset plante valg, men du kan få en flot generelle design ud af det. Suiten indeholder 3D hjem design, 3D Landskabspleje, Estimering, AutoFramingT, Gulvplan TraceT, 3D møbel DesignT og RealModelr. Dette selskab software har funktioner, så du dyrke dine evner som din designe erfaring stiger.

3 Chefarkitekt Hjem Designer Suite 10 er nok det tætteste software program, du vil finde på en professionel landskab eller have-design software. Denne ene har gode 3-D walk-around, designværktøjer og du kan faktisk importere dine egne plante billeder.