Sådan bruges en bærbar som Second Monitor for en desktop

April 21

Sådan bruges en bærbar som Second Monitor for en desktop


Microsoft har inkluderet flere skærme kapacitet i alle versioner af Windows siden XP. Tilføjelse af en ekstra skærm til en stationær er så simpelt som at sætte det ind i den anden DVI port på dit skærmkort eller ved hjælp af en adapter til at tilslutte den til kortets VGA-port. Men når den anden skærm er din bærbare computer, Windows behandler den bærbare computer skærmen som den primære skærm, og gør dig adgang til den fra den bærbare computer, medmindre du installerer software, der giver dig mulighed for at tilsidesætte Windows 'standardindstilling.

Instruktioner

1 Tilslut dine stationære og bærbare computere via et lokalt TCP / IP-netværk. Brug et enkelt Ethernet-krydskabel, et trådløst LAN, Firewire eller speciel USB til USB-kabel. Computerne kan køre nogen 32- eller 64-bit version af Windows XP, Vista eller 7. Dit skrivebord, som den primære PC, brug for mindst 5 MB harddiskplads til rådighed, og din laptop behov 1 MB plads på harddisken. Computerne behøver ikke at køre den samme version af Windows.

2 Download en gratis prøveversion af MaxiVista på din stationære computer og åbne den i Windows Stifinder. Dobbeltklik på "MaxiVista_Setup_PrimaryPC.exe" fra skrivebordet for at installere softwaren på den primære pc. Genstart dit skrivebord. Kopier filen "Maxivista_Setup_SecondaryPC.exe" på din bærbare computer og dobbeltklik på den for at installere den sekundære pc-software. Ændre din firewall til at give MaxiVista adgang til netværket. Højreklik på ikonet MaxiVista i skrivebordet proceslinjen og vælg "Aktiver udvidet skærm."

3 Højreklik på ikonet MaxiVista i den primære PC proceslinje og vælge "Monitor arrangementet." Klik og træk monitor symboler for at arrangere dem efter din fysiske opsætning. Klik på "Anvend" og "OK" for at gemme dine ændringer.

TIPS

  • Sørg for, at grafikkort software som nView, PowerDesk eller PivotPro kører ikke under installationen af ​​MaxiVista.

relaterede artikler