Sådan bruges Word 2007 Som en Outlook 2007 Editor

May 15

Sådan bruges Word 2007 Som en Outlook 2007 Editor


Word og Outlook er begge en del af en kontorpakke af software, som virksomheden: Microsoft. Dette er det samme firma, der gør det populære operativsystem kaldet Windows. Office 2007 blev frigivet, som navnet antyder, i år 2007. Ordet bruges som tekstbehandlingsprogram, mens Outlook bruges som en e-mail-klient. Outlook giver dig mulighed for at se, redigere og sende e-mails. Det betyder ikke tilbyde alle de formateringsindstillinger af Word, så du måske ønsker at bruge Word som e-mail-editor i stedet for Outlook.

Instruktioner

1 Start Outlook 2007 (klik på "Start> Alle programmer> Microsoft Office> Outlook 2007"). Åbn e-mailen, du ønsker at redigere med Word 2007.

2 Klik inde i selve e-mailen, som indeholder den meddelelse, du vil redigere. Hold venstre museknap nede, og træk markøren hen over den tekst, du vil redigere, indtil alt, hvad du ønsker at redigere er fremhævet.

3 Tryk "CTRL + C" for at kopiere teksten, når du har markeret alt det, du vil redigere. Start Microsoft Word 2007 (klik på "Start> Alle programmer> Microsoft Office> Word 2007"), og når programmet åbnes, skal du trykke på "CTRL + V" indsætte e-mail, du vil redigere i Word.

4 Rediger dokumentet i henhold til dine specifikationer, ved hjælp af de værktøjer til rådighed for dig i Word 2007. Når du er færdig med at redigere teksten, kan du trykke på "CTRL + A" for at vælge hele kroppen af ​​tekst, og "CTRL + C" for at kopiere teksten.

5 Åbn e-mailen, du kopierede budskabet fra tidligere og tryk på "CTRL + A" for at fremhæve det gamle budskab. Tryk derefter på "Slet" for at rense kroppen for e-mailen. Endelig skal du trykke "CTRL + V" for at indsætte den nye tekst, du redigeret med Word 2007 i selve e-mailen. Du kan nu gemme e-mail for yderligere redigeringer i Word 2007 senere, eller sende e-mailen på vej, ved at udfylde en e-mailadresse i tekstboksen ved siden af ​​ordet "Til:" og klikke på knappen "Send".


relaterede artikler