NRCS Computer Password Krav

July 18

NRCS Computer Password Krav


Med den fortsatte sofistikerede hackere, Natural Resources Conservation Service eller NRCS, har implementeret en række nye sikkerhedsforanstaltninger. Komplicerede krav adgangskode er designet til at sikre beskyttelsen af ​​NRCS data og systemer. Computere, edb desktops, program software og website post styres af unikke portaler til at sikre, at kun autoriserede personer får adgang.

LinkPass

Alle amerikanske landbrugsministerium (USDA) flytter til et integreret kredsløb kort / ID badge system, som tilsidesætter gældende krav adgangskode. Kortene, kaldet LincPass inden USDA, kræver otte-cifrede pins og er forbundet med biometriske data. Denne udrulningen er en del af Homeland Security Presidential direktiv 12 annonceret i 2004. Gennem USDA indskrivning, NRCS har været involveret siden august 2007. NRCS hovedkvarter i Washington, DC, opererer nu under LinkPass systemet, og lokale kontorer i hele USA er i forskellige stadier af gennemførelsen af ​​dette nye system.

SafeBoot Kryptering

Indtil LincPass er fuldt implementeret, begynder nuværende NRCS password krav på SafeBoot Encryption login for at få adgang til alle computerens funktioner. Denne adgangskode skal være alfanumerisk og indeholde mindst otte tegn. Med hver mislykkede forsøg, er der en progressiv timeout indtil computeren adgang er låst.

Windows Desktop Login

For at få adgang til en brugers Window skrivebord, en adgangskode, der er mellem 12 og 20 tegn, og som indeholder en alfanumerisk kombination med mindst ét ​​symbol er påkrævet. Adgangskoden skal skiftes hver 30 dage. De foregående 12 passwords holdes i systemet og i forhold til nye adgangskoder til trendanalyse, tidligere brug og almindelige sætninger. Efter tre mislykkede forsøg, er adgangskoden portal låst, og adgang til skrivebordet skal nulstilles via Kontoret for kommunikation og informationsteknologi.

E-autentificering

Næsten alle NRCS hjemmesider har været knyttet til e-autentificering service. Dette tillader ansatte at få adgang til de fleste hjemmesider og programmer med en adgangskode. Denne adgangskode skal være alfanumerisk, med mindst ét ​​symbol, og indeholder otte til 12 tegn. Efter tre mislykkede forsøg, er en medarbejder låst ude af systemet i en time.

EmpowHR

Hjemmesiden for personaleledelse er en af ​​de få NRCS hjemmesider, der stadig kræver en unik adgangskode i stedet for at bruge E-godkendelse system. Denne adgangskode skal være på mindst 12 tegn, være alfanumerisk og indeholde mindst ét ​​symbol.


relaterede artikler