Sådan Vis fil Extensions i Windows

July 21

Filtypen er den del af filnavnet til højre for perioden. Forlængelsen er begrænset i DOS til tre bogstaver. En fil lokalnummer er vigtigt, fordi det fortæller os, hvad filtype Windows synes, det er. Desværre er Windows ikke vise filtypenavne for kendte filtyper som standard. Følgende trin forklarer hvordan du får vist filendelsen.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, og vælg derefter "Control Panel". Åbn "Mappeindstillinger" genvej i kontrolpanelet ved at dobbeltklikke på den for at få "Mappeindstillinger" dialogboksen.

2 Åbn Mappeindstillinger dialogboksen ved en anden metode ved at klikke på "Funktioner" menupunktet fra enhver Windows Stifinder vinduet, og derefter klikke på "Mappeindstillinger ..."

3 Vælg "View" på "Mappeindstillinger" dialogboksen og bruge venstre museknap til at fjerne markeringen i feltet mærket "Skjul filtypenavne for kendte filtyper".

4 Tryk på knappen "Anvend" for at foretage ændringen, eller klik på "OK" for at foretage ændringen, og derefter gøre "Mappeindstillinger ..." dialogboksen forsvinder.

5 Gå til en Windows Stifinder-vindue og se på kolonnen Navn. Bemærk hvordan udvidelsen indgår som en del af navnet for alle filerne om udvidelsen er kendt for at Windows eller ej. Dette er nyttigt, når to eller flere filnavne i samme mappe er identiske bortset fra udvidelsen.


relaterede artikler