Sådan Konverter en PowerPoint projekt til Movie Maker

August 7

Sådan Konverter en PowerPoint projekt til Movie Maker


Ikke alle har en kopi af Microsoft Office PowerPoint, så det kan være nemmere at dele en PowerPoint-præsentation, hvis det er gemt som en videofil først. Windows Movie Maker, en del af Windows Live suite, kan du redigere, gemme og dele video filer. Du kan oprette en PowerPoint-præsentation, konvertere den til Windows Movie Maker og tilføje et lydspor - eller hvad redigering, du vil - og derefter uploade det færdige film til YouTube, Flickr eller Facebook.

Instruktioner

Gem som video

1 Åbn PowerPoint præsentation, du vil konvertere til en video.

2 Klik på fanen "File" og derefter klikke på "Gem og Send." Klik på "Opret en Video" -knappen. Vælg kvaliteten af ​​videoen fra drop-down menu med "Computer og HD Display" i det. HD-niveau er den højeste kvalitet, efterfulgt af "Internet og DVD" og "bærbare enheder." Jo højere kvalitet, vil jo større filstørrelse være.

3 Klik på "Opret Video", og skriv derefter navnet på videofilen. Gå til den placering, hvor du vil gemme videoen, og derefter klikke på "Gem". Det vil tage flere minutter til flere timer at skabe den video, afhængigt af størrelsen, kvaliteten og kraften i din computer.

4 Åbn Windows Live Movie Maker, og klik på knappen "Tilføj videoer og billeder" på fanebladet "Hjem". Gå til den placering af PowerPoint video, du gemte, og dobbeltklik på filen. Det vil åbne i storyboard af Windows Live Movie Maker. Foretag eventuelle ændringer, du ønsker, og derefter gemme eller uploade filmen.

Gem som billeder

5 Åbn PowerPoint præsentation, du vil konvertere til Windows Live Movie Maker. Klik på fanen "File" og derefter klikke på "Gem som". Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Gem som type", og vælge et billede type, såsom JPEG eller PNG. Gå til en mappe, hvor du kan gemme et billede til hver dias i din præsentation. Klik på "Gem" og vælg derefter mulighed for at gemme et billede af hver dias.

6 Åbn Windows Live Movie Maker, og klik på "Tilføj videoer og billeder" knappen i fanebladet "Hjem". Gå til den placering af de billeder, du har gemt med PowerPoint. Tryk på "Ctrl + A" for at vælge alle de billeder og klik på "Åbn".

7 Rediger video for at tilføje de effekter, du ønsker. For eksempel kan du tilføje et lydspor ved at klikke på "Tilføj musik" knappen. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på knappen "Gem film" på fanebladet "Hjem". Skriv et filnavn til din film, og derefter klikke på "Gem". Dette vil skabe en video af dine PowerPoint præsentationer.

TIPS

  • Brug afsnittet "Del" i fanebladet "Hjem" for at uploade din udfyldte Windows Movie Maker projekt til deling tjeneste efter eget valg.
  • Både PowerPoint og Windows Live Movie Maker skaber videoer i Windows Media Video-format.

relaterede artikler