Autocad Vs. Autocad LT

February 23

AutoCAD, som står for Computer Aided Design, er et avanceret program for 2D- og 3D-design, der tilbydes af Autodesk. Ansøgningen er en fuldt udbygget state-of-the-art værktøj til komplekse grafiske modellering og rendering, som kræver betydelig ekspertise fra sine brugere. Et par versioner af AutoCAD findes, markedsføres til forskellige demografi og færdighedsområder niveauer. AutoCAD LT er en forkortet lavere omkostninger version af AutoCAD korrekt. De to versioner er indsat af et utal af små forskelle, og fire store forskelle, der hjælper brugeren til at afgøre, hvilken en er den rigtige version for at få.

3D-funktioner

AutoCAD giver fuldt for både 2D og 3D-design og animation. AutoCAD LT er udelukkende udpeget til 2D arbejde, uden 3D-funktioner at tale om. Væsentlige 3D-venlige funktioner, såsom kameravinkler, animationer, lys og skygger, er udeladt helt fra AutoCAD LT. Dette er normalt det centrale spørgsmål, der vil påvirke en afgørelse af, hvilken version at erhverve.

LISP programmering

AutoCAD LT understøtter ikke LISP, ARX eller VBA rutiner, som er software programmeringssprog, der kan fremskynde designprocessen. LISP, ARX eller VBA-sekvenser vil ikke blive anerkendt eller køre i LT-versionen. Således alle brugere, der gør udstrakt brug af LISP, vil ARX eller VBA programmering nødt til at vælge den fulde AutoCAD version.

3. Party tilføjelser

3. parts add-ons, der bruges af mange AutoCAD kunstnere til at hjælpe med teknik og rendering, vil ikke køre på AutoCAD LT. Den lette udgave simpelthen ikke understøtter eventuelle tillæg; normalt er disse tilføjelser anvendes i 3D-version, så selvom AutoCAD LT gjorde support add-ons, de fleste ville ikke være til nogen nytte.

Netværk Licensing

AutoCAD kan gives licens til et netværk af computere, og bruges af flere brugere på flere maskiner. AutoCAD LT må kun installeres og køre på en enkelt computer. Netværk Licensing er ofte afgørende for store virksomheder eller designteams, såvel som for universiteterne. Men for en lille virksomhed, eller til personlig brug, de omkostningsbesparelser ved at købe AutoCAD LT kan opveje ulejligheden.


relaterede artikler